smsink visiemsAistulka rašėCOLONEi ei...nelaukiam paskutinės dienos...

smsink visiemsAistulka rašėCOLONEi ei...nelaukiam paskutinės dienos...
kol grynais nekvepia man po nosim... - vadinasi nepervedeiBasoski rašėCOLONSkambinėja, sms rašinėja, forume ramybės neduoda.
Kada nepervedžiau?
WoWNASA rašėCOLONPinigus pervedžiau. Rytoj būsiufotiką pasiimsiu.
Vakaro programa šiek tiek keičiasi, bet į gerąMano tėvai išvarė atostogauti, todėl turiu prižiūrėti jų ūkį, ožkas paganyti, karves pamelžti ir t.t.
Pokeriuką planuokite su šašlu Didžiojoje Riešėje (mėsą atsiveškite, dėl jūsų paršiuko čiuko neskersiu)
O pagal mano prognoze 21 val lietutisAistulka rašėCOLONKAip sakant pagal prognozę, kaip tik +- ant 18 : 00 turi prasidėti lietutis.
Tai aš anyway pranešu Alicantei, kad jei lis - tai mes perkeliam žaidimą.
Bet manau pokerio pakvietimas galioja ane??? (for NASA)
Tikiuosi tavo nemeluosAaGa rašėCOLONO pagal mano prognoze 21 val lietutisAistulka rašėCOLONKAip sakant pagal prognozę, kaip tik +- ant 18 : 00 turi prasidėti lietutis.
Tai aš anyway pranešu Alicantei, kad jei lis - tai mes perkeliam žaidimą.
Bet manau pokerio pakvietimas galioja ane??? (for NASA)
Nu nižinau nižinau, iš aukštai viskas girai atrodo, Lietaus aplink nematytRiebus rašėCOLONsiknon jusu prognozes nes jau kraptnot pradejo virs centro
jo regis buvo falsealarmAaGa rašėCOLONNu nižinau nižinau, iš aukštai viskas girai atrodo, Lietaus aplink nematytRiebus rašėCOLONsiknon jusu prognozes nes jau kraptnot pradejo virs centro