Dar yra nufilmuotas pajero idesiu veliau
Paparstai - tiesiog "teisinga" "teisingai" paruosta masina + "teisinga" vairuotojaKevinas rašėCOLONJus man paaiskinkit kaip t-sport mergaite jus taip visus "ismaude" ?![]()
Ar tu tuo tikras ?Dzeronimas rašėCOLONLukai nepykBet mano automobilio marke rasos sitaip CARISMA
Ok pakeisiuVirtual rašėCOLONAčiū už fainą renginuką tikrai superinė vieta kur buvomefainai buvo ir ledo trasoje statyti skersą Brigutės colt'a ir žinoma pravažiuoti slaloma su T-Sport GTiške
Dabar aišku kur prasideda dygliuotos padangos, o kur jau lieka gale paprastos žieminės
p.s. Lukai, kuoliukas jau buvo nuverstas, aš jo nenuverčiau, nes važiuodamas mačiau kur nuverstas vienas gulėjo
ok gutpaulenz rašėCOLONIr man atrodo,dar prie Virtual turetu D raidele but...
NepavydekRiebus rašėCOLONnu ir dar Lukai padrocink biski prie to pacio kad jau apsiemei tiek darbu
ai...Riebus rašėCOLONnu ir dar Lukai padrocink biski prie to pacio kad jau apsiemei tiek darbu
Na dabar,lukai,tai tu dar labiau saunuolis!Lukas rašėCOLONVat virtualas su raide (D) be kuoliuko ir Carizma su "S".
Didelis ačiūLukas rašėCOLONna foto ir video taip greit manau nebus kaip norėtųsi.
O ką tu galvojiioma rašėCOLONVau broli - visai dar gyvas Laser'iukas tavo rankose!Neblogi rezultatai
miurdock rašėCOLONO ką tu galvojiioma rašėCOLONVau broli - visai dar gyvas Laser'iukas tavo rankose!Neblogi rezultatai
ech tos 8 dešimtosios
O čia nekantriausiems VIDEO. Snoopio Escalado driftas
http://www.youtube.com/watch?v=PsmGfsd1U18
p.s. datoj menkutė klaidelė įsivėlė