Čia ir buvom. Ten vyksta atnaujinimo darbai. Tai gali būti gal kokia sale mažesnė ar panašiai. Reikia paisdomėt.
Aš pamušus bazę buvau ir dar turiu lazeriuką, kuri padovanojo
Čia ir buvom. Ten vyksta atnaujinimo darbai. Tai gali būti gal kokia sale mažesnė ar panašiai. Reikia paisdomėt.
Pradedi mąstyt tinkama linkme- man patiktiErbio rašėCOLONO ką, tris kartus į metus susimeet'ini ir gerai.
Iš tikrųjų, čia suktas planas. Nesusirinkti šiaip tam, kad žmonės gausiau rinktųsi didžiuosiuose Klubo renginiuose: SA, GM, SU.
rodos mačiau tave sankryžoje prie Panoramos vakar po 22h pralekiau per mirksinčią žalią...ZND007 rašėCOLON4dieni geriau rinkites pati dvyzuxa mieste.. ypac sian buvo tikrai smagu. daug zmoniu daug masinu. visi gal pries ziema nori dar prakosht masinas nes turbakai ir dusliokai is visu pusiu kur neini mieste skambejo
kaip matai Vilnius tyli, atrodo didžiausias miestas Lietuvoje. . .Suomy rašėCOLONGalbūt ir aš prisijugčiau jeigu viskas ok.
2013 10 15, 16:43 papildyta:
Na tai ką šiandien Vilnius mąsto? tylu?
Jei meetuką, tai gal kokiais kartingais pralekiam , o po to alučio? Nes šiaip tupėt lauke tai sušalsim.Aistulka rašėCOLONAš irgi jau senai kažkur bebuvau. Davai darom mini meetuką.
Susibėgsim trumpam