Aš taip pat dėkoju organizatoriams už puikų renginį , šanuoliai, o kaip su oru pataiket, maladec!
Stakis rašėCOLONAciu uz rengini

Tik kazka sugrybavote su laiku rasymu ar sumavimu. Tam vairuotojui HCR, kuriam iteikete pirma vieta, turejo trukti kokiu 3 sekundziu iki mano ar MantoRS laiku kiekviename vaziavime (sumoje jis turejo pralaimeti kokiom 5 sekundem)

tai arba jam uzsiskaitete mano laikus, arba nezinau kaip jus ten ka skaiciavote

Mano skaiciavimu turejo absoliucioje iskaitoje pirmas trejetukas atrodyti taip: Algiukaz, Stakis, MantasRS. Kadangi Algiukaz vaziavo uz Mitsubishi kluba, tai jis buvo apdovanotas atskirai, Todel ne mitsu klubo apdovanojimai turejo buti paskirstyti kazkaip taip: Stakis, MantasRS ir trecioje vietoje manau turejo buti SUBARU STI vairuotojas, kuris suvaziavo per 0:54:xx... Nors del to nesu tikras. Tikiuosi susiziuresite ir atitaisysite klaidas
P.S. Mano antro vaziavimo laikai buvo (atrodo 0:53:x3, 0:53:73), kai tokiu laiku prie mano rezultatu isvis ivesta nebuvo, tai ar tik neuzrasete sito laiko paskui mane vaziavusiam 21 numeriui, kuriam ir iteikete 1 vieta?

Nu buna, kita syki pasitaisysim, per anksti alu pradejom maukt
P.S. Didelis dekui uz pagalba ZND007 ir berniukui kuris teisinga ciumudana veziojasi (niko nezinau)