Pasikeite valdzia pasikeite ir meduoliu dalynimo tvarka...mpegas rašėCOLONUž organizavimą ir dalyvavimą meet'e seniS, egisas ir naivute įvertinami 1 pasiekimų tašku. Paprasčiau - gauna po 1 meduolį

Pasikeite valdzia pasikeite ir meduoliu dalynimo tvarka...mpegas rašėCOLONUž organizavimą ir dalyvavimą meet'e seniS, egisas ir naivute įvertinami 1 pasiekimų tašku. Paprasčiau - gauna po 1 meduolį
digital rašėCOLONNaivute, is avataro foto pazinau masina ir pasirodo kad siandien teko tave sutikt Tekstaroj(Japonisku automobiliu dalys)
Matai kad tik praita vakara pastebejau nuotrauka ir prisiminiau kad kazkur matytanaivute rašėCOLONdigital rašėCOLONNaivute, is avataro foto pazinau masina ir pasirodo kad siandien teko tave sutikt Tekstaroj(Japonisku automobiliu dalys)
nu ta diena tekstaroi daug laiko prasedejau,kita kart uzkalbink nes as tai taves nzn
Šį kartą aš jau būsiu!:) O kur čia rast ta užeigą, nes tas Žvejų g. 24 man nieko nesakoseniS rašėCOLONsekantis meetas Klaipedoje:
ketvirtadieni 04.29 18.00val. uzeiga "Pilies Uostas", Zveju g. 24. barmenes klauskite Gedimino. drasiai.
visi norintys welcome. ypac nauji forumo lankytojai, nedristantys ir kiti pasimete
seniams dalyvavimas privalomas.
mano mob. 86astoni7du2keturi4devyni
kaip tu gali minedo pastoviai lankytinos vietos nezinotmauzas rašėCOLONŠį kartą aš jau būsiu!:) O kur čia rast ta užeigą, nes tas Žvejų g. 24 man nieko nesakoseniS rašėCOLONsekantis meetas Klaipedoje:
ketvirtadieni 04.29 18.00val. uzeiga "Pilies Uostas", Zveju g. 24. barmenes klauskite Gedimino. drasiai.
visi norintys welcome. ypac nauji forumo lankytojai, nedristantys ir kiti pasimete
Pasijaučiau žiauriai atsilikęs...junioras rašėCOLON kaip tu gali minedo pastoviai lankytinos vietos nezinot
seniS rašėCOLONsekantis meetas Klaipedoje: