A pisze po latinie, bo tak jest lzej

wybaczamy, naprawde niezle sobie radziszpervx rašėCOLONZara ja musi wamBledy porabia kazdy z nas , dawno nie pisalem po polsku,jak ukonczylem szkole
a wiec wybaczajcie
![]()
![]()
A pisze po latinie, bo tak jest lzej
Dobra,jak cos ustalimy, to dami wiadomoscmitsupl rašėCOLONwybaczamy, naprawde niezle sobie radziszpervx rašėCOLONZara ja musi wamBledy porabia kazdy z nas , dawno nie pisalem po polsku,jak ukonczylem szkole
a wiec wybaczajcie
![]()
![]()
A pisze po latinie, bo tak jest lzejkamien z serca mi spadł jak zobaczyłem, że jest ktos, z kim mozna po polsku
w razie pytań skype: kubas_m albo gg: 7154236 (choć pewnie gg u Was nie jest zbyt popularne)
EOT, bo komus moze sie nie spodobać, że piszemy niezrozumiale
Sky'us rašėCOLONCo to k.u.r.v.a jest? Nie rozumiem nic![]()
Lads , please write in English , or translate to Lithuanian someone.
Tak tak i po angielskipervx rašėCOLONOczewiscie mozna i po polsku
aaa ok zwracam honor, jednak wezmę wiekszy margines na ten translatorJarka rašėCOLONNie, nie, na pewno nie miałem na myśli, że będzie to impreza pijackaAkurat odwrotnie tłumaczyłem, że jakoże impreza jest też dla dzieci i pań to każdy sam ma rozumieć jak to ma wyglądać i jakie zachowanie jest do zaakceptowania, żeby nie było złudzeń
najwyżej mogło tak wyjść z kontekstu w translatorze, ale jestem pewien, że każdy zrozumiał mnie prawidłowo
![]()
ja wyżej do kolegów napisałem, że znajdzie tam każdy coś dla siebie z zabaw nie obowiązkowo motoryzacyjnych.
edit: tak sobie wrzuciłem na translator to i tak dużo zrozumieliście z mojej pisaninyw swoim poście pisałem, że raczej będzie tam pachniało smarzoną kiełbasą niż paloną gumą czy sprzęgłem itp
![]()
a teraz po litewsku![]()
taigi lenktyniu jokiu nera planuojama, nebent pasivazinejimai kartingais ir ivairus konkursai susije su auto ir nebutinai (colto tempimas, dazasvydis, parkavimo konkursai ir pan.) Organizatorius praso, kas isirasytume i sarasa dalyvaujanciu. Sarasas yra apsisprendusiems, nes reikes pervesti pinigus iki geguzes pabaigos.