neatsidaro carismos durys
neatsidaro carismos durys
sveiki, gal kam yra taip buvę - neatsidaro priekinės keleivio durelės iš vidaus. iš išorės atsidaro normaliai. pradėjo nesidarinėti vakar, kai buvo nemažas minusas lauke, sakau gal kas nulūžt galėjo viduje ar ką?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 10:25
- AutomobilisCOLON Nissan Silvia s14
- MiestasCOLON Vilnius/Pashilai
- CONTACTCOLON
95% kad uzsalo nes kazkaip pastebejau pagal saviske kad Carismos shala juodai
man buvo nuo salcio parejes galinio lango apsildymas pora dienu ant saules ir veikia buvo stiklo pakeles ir centrinis buvo uzsiparine vel av saulyte pora dienu viskas veikia
dabar antena psixuoja bet ash aju tikiu kad atejus pavasariui bedu nebebeus ;]]]
pabandyk nelauzyt tu duru ir nedarinet o tiesiog palauk jei jau per atsilima nepasitaisys tada galvok akd sugedo;]]
man buvo nuo salcio parejes galinio lango apsildymas pora dienu ant saules ir veikia buvo stiklo pakeles ir centrinis buvo uzsiparine vel av saulyte pora dienu viskas veikia
dabar antena psixuoja bet ash aju tikiu kad atejus pavasariui bedu nebebeus ;]]]
pabandyk nelauzyt tu duru ir nedarinet o tiesiog palauk jei jau per atsilima nepasitaisys tada galvok akd sugedo;]]
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK !
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Arba visgi sulauzei, kai bandei atidaryt. Nes mano galva, uzsast gali gi pats mechanizmas, bet jei is isores atsidarineja, tai... Is vidaus ji is esmes ta pacia svirtele judina, tik per kita trauke. Tai manau nesunku isrinkt dureles ir paziuret
Ir beje pries salcius paruost reikia visas gumas, spineles ir panasiai, kad tokiu problemu maziau butu

Ir beje pries salcius paruost reikia visas gumas, spineles ir panasiai, kad tokiu problemu maziau butu

Colt '88 1.5 GLXi - atiduotas i geras rankas
Carisma '99 1.8 GDI GT
Carisma '99 1.8 GDI GT