rasoja lempos help
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
man tas pats buvo ir su fenu džiovinau ir ko tik nedariau... bet ten po pačiu reflektorium liek avandes ir jis kai uždegi lempas pradeda garuoti, kadangi viskas sandaru tai tie garai ir lieka ant stiklo, bet aš keleta saulėtų dienų pastačiau mašiną prieš saulę išėmiau lempas kad drėgmė i šeitų ir vuoalia po 2 dienų nei laselio....
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Sprendimas populiariausias ir duodantis rezultatu - ardyti lempa, ishdzhiovinti ir uzhsandarinti ish naujo.marasco rašėCOLONtai vistik norejau suzinoti ar ta problema issisprende kokiu nors budu del rasavimo?nes kaip tik pas mane rasoja,noriu tvarkyt.tai kur tas suo pakastas?
Deja gali tekti zhaisti daug, jei lempa sunkiai ishsiima, be to ishardyti kai kurias gali buti ne taip ir lengva...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- v6gt
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 110
- UžsiregistravoCOLON 2009 06 18, 14:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 3G V6 GT Mechanine
- MiestasCOLON Vilnius
Re: rasoja lempos help
pas mane irgi problemos... nupirkau ogmitoje chrominius tuning zibintus eclipsui, isidejau vw servise. Pastebejau kad rasoja, tokiais laseliais apsinesa dalis lempos. Dabar ziuriu apskritai daugiau nei puse lempos tokiu lyg matiniu ruku apsinese... skambinsiu i ogmita, klausiu kas per briedas. Tai visgi turi buti kazkokia ventiliacija, ar turi buti viskas sandaru? logiskai galvojant, jei yra ventiliacija, tai anksciau ar veliau dulkiu prilys, ir ismesi savo ypatingai skaidrias lempas.... ka daryt? 

Eclipse 3G V6 GT 151kW, mechaninė (laisvalaikis)
A4 1.9TDI 81kW, universalas (vežti bulves)
Civic '93 1.6 66kW - Sold
Trakų Futbolo Klubas
A4 1.9TDI 81kW, universalas (vežti bulves)
Civic '93 1.6 66kW - Sold
Trakų Futbolo Klubas