1G valytuvo beda
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 289
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 17, 20:25
- MiestasCOLON Vilnius/lazdyna
1G valytuvo beda
Sakykit kaip nuimti 1G ta metalini laikikli kur walytuwas statosi atsuki warsta jis wistek kaskur det laikosi !!! (noriu nuimti ir keist i nauja nes pas mane jis sokyja manau gal pades pakeist i nauja ) jusu nuomone ka daryt !!!
EX-Eclipsas 93m Zalias
- Kerpycius
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 352
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 06, 02:00
- AutomobilisCOLON Galantas
- SkypeCOLON kerpycius
- MiestasCOLON Vilnius
Re: 1G valytuvo beda
jei čia apie priekinį valytuvą, tai man ir buvo problemų iš keleivio pusės nuimti, ten spyruoklė taip prispaudžia valytuvą, kad jis kampu įsirėžia ir neina jo numauti, tada geriau atlenkti valytuvą ir nuiminėti, o daugiau be to varžto jo niekas nelaiko.pelenas rašėCOLONSakykit kaip nuimti 1G ta metalini laikikli kur walytuwas statosi atsuki warsta jis wistek kaskur det laikosi !!! (noriu nuimti ir keist i nauja nes pas mane jis sokyja manau gal pades pakeist i nauja ) jusu nuomone ka daryt !!!
GALANT 00' 6G13 tikras ryklys sold
GALANT 93' 4D68T (aka Vanquish) sold
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 594
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Honda, Honda
- MiestasCOLON Kaunas
Re: 1G valytuvo beda
stuktelk kumščiu nesmarkiai per kojelę netoli varžto - turėtų atsilaisvint "šlicai" ir be vargo nuimsi. mane taip mokė meistrai, kai priekinį stiklą keitė. bandžiau, pavyko . sėkmėspelenas rašėCOLONSakykit kaip nuimti 1G ta metalini laikikli kur walytuwas statosi atsuki warsta jis wistek kaskur det laikosi !!! (noriu nuimti ir keist i nauja nes pas mane jis sokyja manau gal pades pakeist i nauja ) jusu nuomone ka daryt !!!
Plymouth Laser 1.8 RIP
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
- Kerpycius
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 352
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 06, 02:00
- AutomobilisCOLON Galantas
- SkypeCOLON kerpycius
- MiestasCOLON Vilnius
gal pas tave paprasčiausiai tie dantukai užrūdiję? nuėmus valytuvą reiktų pravalyti tuos dantukus, bus geresnis sukibimas ir nešokinės.pelenas rašėCOLONdekui o kaip manot jis pas mane sokineja per ta warsta na neprispautas yra pakeisiu metala ta i nauja pades ?
GALANT 00' 6G13 tikras ryklys sold