Gal kas zino kaip vadinasi softas naudojamas Mitsubishi diagnostikai?
Pamaniau, kad neapsimoka moketi 140lt (autovytare) uz diagnostika, kai gali pats pasidaryti

Man tereikia pavadinimoDzhedaj rašėCOLONJeigu visi turėtų priėjimą prie Mitsubishi ar kituose servisuose naudojamos programinės įrangos, tai kiekvienas garažinis tą diagnostiką darytų galvos nesukdamas. Dabar kažkodėl vos vienas kitas gali tai padaryti. Nepagalvojai kodėl taip yra?
Norint viska galima pamatuti, nestovi juk apsaugaOrsis rašėCOLONNa autovytare kai buvau as tai i autoservisa neieisi, palauki laukiamajam kol masiniuka atiduoda ir viskas..
Na paprasčiausiai atjungi lambda zondą ir tais TP sensorių ir degs check engineKarys rašėCOLONhgzm...jei ten siuncia paprastus neypatingus kokius signalus, nusipirkus laida gal suprogramint man pamaciam iseitutik aisku didziausia beda tame kad reikia masinos su errorais
gal kas turit minciu kaip , kaip masinos nepagadint erroru prigeneruot ?
Koks tixlas del vieno ar dvieju per metus rashytis softa? Ishsimirksi klaidu kodus su voltmetru ir pasizhiuri reikshmiu lentele ir psiodemian rašėCOLONSiandien buvau i viena servisiuka uzsukes, kur daro diagnostika
Spejau nusiziureti 3 programas, kuriomis bande pajungti mano masina:
OBD II
ISCAN
SCAN TOOLS NET
Ne viena viena is ju nerado mano masinosBet dar gali buti, kad mano jungtis parejusi...
Reiks po darbo paieskoti ju internete
O del softo tai nemanau, kad sudetinga butu paciam parasyti programa. Bent jau tokia, kuri nuskaitytu klaidos koda
Reiks su pazystamu vienu pasneketi
Tai reikėjo perskaityt tą nuorodą kur Jankiz nurodėdemian rašėCOLONSiandien buvau i viena servisiuka uzsukes, kur daro diagnostika
Spejau nusiziureti 3 programas, kuriomis bande pajungti mano masina:
OBD II
ISCAN
SCAN TOOLS NET
Ne viena viena is ju nerado mano masinosBet dar gali buti, kad mano jungtis parejusi...
Reiks po darbo paieskoti ju internete
O del softo tai nemanau, kad sudetinga butu paciam parasyti programa. Bent jau tokia, kuri nuskaitytu klaidos koda
Reiks su pazystamu vienu pasneketi