Radiatoriaus hermetikas
- gedis44
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 144
- UžsiregistravoCOLON 2007 10 07, 21:07
- AutomobilisCOLON Mitsubishi lancer.Nissan primera
- SkypeCOLON gaizowskii
- MiestasCOLON Kauno raj.Babtai
Radiatoriaus hermetikas
Problema tokkia:is leto kazkur per radiatoriaus apacia dingsta antifrizas.Yra daug visokiu hermetiku,mazoms skylems uzklijuoti.Gal kas bandet supilti buteliuka hrmetiko ir kas gavosi.Pasidalinkim nuomonemis,nes as dar nesiryztu pilti hermetiko,nezinau pasekmiu.
Nissan Primera 2.0i 92m.benzas-dujos
NeĮsitikinai-NElenk!!!
Re: Radiatoriaus hermetikas
bandziau zinok visai padejo na pas mane ten po biskuti varvejo nedidele skylute buvo tai zinok ipyliau ir pasiteisino 

Jokiu sudu pilamu i radiatoriu jei nori kaskiek dar su juo vaziuoti
uzsikisa daznai tas kas nereikia jau geriau isiimi gerai nuvalai ir
uzklijuoji su tam skirtais specialiais hermetikais
tik jokiu budu nepirkti hermetiko kuris susideda is dvieju komponentu
ir kuris minkosi kaip plastelinas ir labai smirda
geresnis yra toks is tubeliu toks gan skystokas va tas tai laiko puikiai

uzsikisa daznai tas kas nereikia jau geriau isiimi gerai nuvalai ir
uzklijuoji su tam skirtais specialiais hermetikais
tik jokiu budu nepirkti hermetiko kuris susideda is dvieju komponentu
ir kuris minkosi kaip plastelinas ir labai smirda
geresnis yra toks is tubeliu toks gan skystokas va tas tai laiko puikiai

- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
heh, radiatorius daba mano antras nikas po latviu gm
man radiatoriaus ventilatorius besiliesdamas prasuko mazas skylutes radiatoriuje, pirkom degalinei paprasciausia ta daktra, uzpili ant silto variklio, leidi padirbt 10-15 min ir mazos skylutes uzsiklijuoja savaime. ta diena daktaras atlaike dar kelione iki latviu ir dar sioki toki masinos lauzima trasoje. taigi mazas skylutes jis uzklijuoja, bet su didesnem gali ir nesusidoruot. man tada teko atitraukt ventiliatoriu i vieta ir skylutes uzklijuot paprastais epoksidiniais klijais is tos pacios degalines. epoksidke jau atlaike keleta tukstanciu km per kamscius, trasas ir tolimas keliones ir jokiu problemu.
siaip patarciau geriau issiimt radiatoriu ir su epoksidke tvarkingai uzklijuot skylutes, darbas nesudetingas ir nereiks pilt jokiu daktaru i variklio sistema

man radiatoriaus ventilatorius besiliesdamas prasuko mazas skylutes radiatoriuje, pirkom degalinei paprasciausia ta daktra, uzpili ant silto variklio, leidi padirbt 10-15 min ir mazos skylutes uzsiklijuoja savaime. ta diena daktaras atlaike dar kelione iki latviu ir dar sioki toki masinos lauzima trasoje. taigi mazas skylutes jis uzklijuoja, bet su didesnem gali ir nesusidoruot. man tada teko atitraukt ventiliatoriu i vieta ir skylutes uzklijuot paprastais epoksidiniais klijais is tos pacios degalines. epoksidke jau atlaike keleta tukstanciu km per kamscius, trasas ir tolimas keliones ir jokiu problemu.
siaip patarciau geriau issiimt radiatoriu ir su epoksidke tvarkingai uzklijuot skylutes, darbas nesudetingas ir nereiks pilt jokiu daktaru i variklio sistema

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
- gedis44
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 144
- SkypeCOLON gaizowskii
visa beda,kad as nematau skyliukes,tik matau kad dregna apacioje ir is leto dingsta skystis.O ar isiardo radiatorius ar ne nezinau.Man atrodo,kad praleidzia tarp apatinio bakelio ir radiatoriaus.
NeĮsitikinai-NElenk!!!
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Jo,kol ataušta variklis, skystis išgaruoja ir nebesimato. O tu pabandyk šaltai pripumpuoti per šlangutę, kur į plėtimosi bakelį eina, oro ir žiūrėk kur šlapiuoja. Tie visokie hermetikai į radiatorių tai arba laikinas dalykas arba visai nepadeda. Klijuok ar lituok, priklausomai nuo aplinkybių. Arba ieškok žmogaus kas atlieka tokius darbus.gedis44 rašėCOLONvisa beda,kad as nematau skyliukes,tik matau kad dregna apacioje ir is leto dingsta skystis.O ar isiardo radiatorius ar ne nezinau.Man atrodo,kad praleidzia tarp apatinio bakelio ir radiatoriaus.
- gedis44
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 144
- SkypeCOLON gaizowskii
Na pasiulymas ir patarimas verti dėmesio.Gal ir reiks taip padaryti,jei nepavyks surasti per kur leidžia skystį.
NeĮsitikinai-NElenk!!!
- Arturs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 996
- UžsiregistravoCOLON 2007 12 25, 03:02
- AutomobilisCOLON SAAB 9-5
- MiestasCOLON Klaipeda
mainyciau nenaudoto hermetiko buteliuka (is autoaibes, violetinis toks) i bonke alaus.
- Imis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 143
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 14, 18:28
- AutomobilisCOLON Colt 92m.1.6
- SkypeCOLON Imis.ewa
- MiestasCOLON Klaipeda
Man ir panasi beda buvo varvejo tas tasolas, autoaibej nusipiskau kazkokio rusisko marmalo supyliau tai uzklijavo, db normaliai, bet zn kad rizikavau 

redColt 92 1.6 16v
- aspire3000
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 235
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 27, 08:23
- MiestasCOLON siauliai
- gedis44
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 144
- SkypeCOLON gaizowskii
Aisku geriausia keisti,jei jau vargsti su radiatoriumi.As irgi keiciau,nes pripyliau koses kazkokios,po keliu dienu vel pradejo leisti.Meistrai veliau uzvirino,bet po 2 dienu vel prakiuro kitoje vietoje.As uz savo suplojau 470Lt atrodo,o cia du simtai.Aisku atsizvelk ir i situacija,gal uzvirinsi ir pamirsi vargus.O gal galima tik virsutini bakeli pakeisti?
NeĮsitikinai-NElenk!!!