Dovanotam Galantui i lempas neziuri !

Remonto klausimai, netinkantys kitose skiltyse
bokstas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1
UžsiregistravoCOLON 2007 09 23, 20:58
MiestasCOLON Vilnius

Dovanotam Galantui i lempas neziuri !

Neperskaitytas pranešimas bokstas » 2007 09 24, 09:28

Sveiki.
Netiketai gavau dovanu (taip pasirodo irgi gyvenime buna :) ) Galant'a '02 2.4 amerikoniska. Tai pirmas mano mistsubishi ir pirma amerikietiska masina taip pat. Taigi, tiesa sakant visiskai neturiu supratimo kas tai per masina, kokie jos +/-, kaip ir kur ja tvarkyti. O tvarkyti ja reikia - preliminariu mano vertinimu pakaboj nereiks keisti tik amortizatoriu :) (vazinejosi jaunuolis metus laiko su ja - manau jis pretenduotu i masinos sudrapalinimo per trumpa laika rekorda).
Mieli mitsubishi turetojai/myletojai gal galit apsviesti naujoka kaip ir kur man geriausiai susitvarkyti savo naujaji Galanta. Randuosi Vilniuje. Gal turit rekomenduotinu servisu? Kaip su detalemis, jas reikia susipirkti paciam? Kur ju ieskoti ir kokios ju kainos. Savo masina esu iprates tureti idealiai sutvarkyta, taigi finansiniu atzvilgiu esu linkes labiau paislaidauti, kad tureti patikima ir tvarkinga masinele.
Pradziai domina pakabos tvarkymas. Is anksto dekoju uz pagalba ir atsiprasau uz savo neismaneliskus sapaliojimus.
Paskutinį kartą redagavo 1 bokstas. Iš viso redaguota 2007 kartus.
Galant '02 2.4 iš amerikės
Mazda 626 '99 2.0

Vartotojo avataras
Dzhedaj
Garbės narys
PranešimaiCOLON 15290
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
SkypeCOLON dzhedajus
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Dzhedaj » 2007 09 24, 09:32

Siuo atveju geriausiai tau patars 3g eclipsiu savininkai, nes beveik visi klubo galantai yra europietiski :)
Detaliu kainomis gali pasidometi karfaksoje, jie visiems amerikonams vezha.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...

Hyundai i30N Performance

Jurcik
Dalyvis
PranešimaiCOLON 43
UžsiregistravoCOLON 2007 08 31, 10:16
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Jurcik » 2007 09 24, 16:36

sekasi tau :wink: man tai niekas nedowanoja apynauju galantu :D . jei del patarimu tai siuliciau nemezyje yra autolauzas,detales ten gana pigiai, bet as abejoju ar rasi tu ten amerikonisku galantu. sekmes.
Galant. 95m. 2,0TD

Regy
Dalyvis
PranešimaiCOLON 4
UžsiregistravoCOLON 2007 08 15, 16:40
MiestasCOLON Vilnius

Re: Dovanotam Galantui i lempas neziuri !

Neperskaitytas pranešimas Regy » 2007 10 10, 20:56

bokstas rašėCOLONSveiki.
Netiketai gavau dovanu (taip pasirodo irgi gyvenime buna :) ) Galant'a '02 2.4 amerikoniska. Tai pirmas mano mistsubishi ir pirma amerikietiska masina taip pat. Taigi, tiesa sakant visiskai neturiu supratimo kas tai per masina, kokie jos +/-, kaip ir kur ja tvarkyti. O tvarkyti ja reikia - preliminariu mano vertinimu pakaboj nereiks keisti tik amortizatoriu :) (vazinejosi jaunuolis metus laiko su ja - manau jis pretenduotu i masinos sudrapalinimo per trumpa laika rekorda).
Mieli mitsubishi turetojai/myletojai gal galit apsviesti naujoka kaip ir kur man geriausiai susitvarkyti savo naujaji Galanta. Randuosi Vilniuje. Gal turit rekomenduotinu servisu? Kaip su detalemis, jas reikia susipirkti paciam? Kur ju ieskoti ir kokios ju kainos. Savo masina esu iprates tureti idealiai sutvarkyta, taigi finansiniu atzvilgiu esu linkes labiau paislaidauti, kad tureti patikima ir tvarkinga masinele.
Pradziai domina pakabos tvarkymas. Is anksto dekoju uz pagalba ir atsiprasau uz savo neismaneliskus sapaliojimus.
O su lempom tai bus problemų dėl technikinės: europinės netinka, reikia tas pačias perdirbinėti, nebent turi gerų pažįstamų TA, kad praleistų, nes su amerikonu Vilniuje taip lengvai nepraeisi. Pats turiu amerikoną Galantą, tai dar TA nepraėjau, bandau visais keliais, jei penktadienį nepavyks, teks lempas perdirbinėti, susiradau vieną meistriuką Kaune, už ~ 250 lt perdirbtų, bet be E raidės, o kitas Dembavoj už ~ į 500 lt su E raide, bet vis tiek priekinių lempų šviesos srautas netaip sklinda kaip reikia, bet dėl to praleistų manau.
Mitsubishi Galant 2000 m. amerikietiškas variantas ( reikia EU žibintų)

BUTTON_POST_REPLY