SIGMA degina 20l duju ar tai normalu?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
SIGMA degina 20l duju ar tai normalu?
Sveiki, Turiu mitsubishi sigma 3l 151kw automatas, nesenaai isidejau dujas, degina 20 l 100km man atrodo kazkaip perdaug , gal kas nors turit toki auto su dujom, idomu ar tai normalu, ir siaip ka galit pasakyt apie Sigma.
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
Re: SIGMA degina 20l duju ar tai normalu?
na dujų turi degint keliais litrais daugiau negu benzino, priklausomai nuo įrangos gali degint ir tik 0,5l/100km daugiau, taigi priklauso kiek pas tave prieš tai rijo benzoAndrius Sigma rašėCOLONSveiki, Turiu mitsubishi sigma 3l 151kw automatas, nesenaai isidejau dujas, degina 20 l 100km man atrodo kazkaip perdaug , gal kas nors turit toki auto su dujom, idomu ar tai normalu, ir siaip ka galit pasakyt apie Sigma.

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Šiaip ne mitsubishi, bet vis tiek- mano buvęs bendradarbis su Aubi V8 lakstydavo (3,4l v8 automatas, jei gerai pamenu)- tai 24 litrus rydavo normaliom sąlygomAndrius Sigma rašėCOLONJo automatas, bet benzino degina tikrai nedaug apie 12 litru nedaugiau, duininkai sako kad tai normalu, tie duininkai ten 9 klases baige jiems svarbu ideti iranga ir litus paimti o paskui jau kaipnori nervina mane tokie meistrai blin.

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
teqi rašėCOLONmanau, kad normalu. lyginu su savo talonu. anxciau, vasara imdavo koki 12-14l benzo, daba ziema net bijau skaiciuot, nes skaiciai labaj isauge ir pagal jokius logikos desnius man nesueina (siekia netoli 20l, vazinejant mieste)

nzn kur ir ka reguliuotkalvis rašėCOLONteqi rašėCOLONmanau, kad normalu. lyginu su savo talonu. anxciau, vasara imdavo koki 12-14l benzo, daba ziema net bijau skaiciuot, nes skaiciai labaj isauge ir pagal jokius logikos desnius man nesueina (siekia netoli 20l, vazinejant mieste)joooo mergyt tu viena gali mazeikiu nafta islaikit.nebandei vezt reguliuat

Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Teisingai Teqi, man 4WD irgi kainuoja, pas mane ziema virs 10L srebia ir turbinos nereikia, bet uztat vaziuoji mieste kaip caras, kuo blogesnes salygos tuo linksmiau vaziuotiteqi rašėCOLONnzn kur ir ka reguliuotkalvis rašėCOLONjoooo mergyt tu viena gali mazeikiu nafta islaikit.nebandei vezt reguliuat
issitycios is manes kai nuvaziuosiu.
sakys turbina, 4 varomi tai kiek tu nori kad imtu, 8 l?

O tu jei mieste trumpais atstumais pavazineji tai visam agregatu kopleksui dirbant saltoje busenoje tai kuro tikrai ne mazai reikia.
Variantas isigyti papigiaja koki "Ford Coka Cola" tipo mazalitrazke specialiai drozimui mieste.
Kitu atveju "Ivaizdis dar ne viskas, jis dar ir brangiai kainuoja"

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ne jei nori kad imtų nedaug imk kokį piatą, o šiaip tai didžiausios kuro sąnaudos būna kai žiema važinėji trumpais atstumais, nes nespėja įšilt motoriukasAikste rašėCOLONTeisingai Teqi, man 4WD irgi kainuoja, pas mane ziema virs 10L srebia ir turbinos nereikia, bet uztat vaziuoji mieste kaip caras, kuo blogesnes salygos tuo linksmiau vaziuotiteqi rašėCOLON nzn kur ir ka reguliuotissitycios is manes kai nuvaziuosiu.
sakys turbina, 4 varomi tai kiek tu nori kad imtu, 8 l?
![]()
O tu jei mieste trumpais atstumais pavazineji tai visam agregatu kopleksui dirbant saltoje busenoje tai kuro tikrai ne mazai reikia.
Variantas isigyti papigiaja koki "Ford Coka Cola" tipo mazalitrazke specialiai drozimui mieste.
Kitu atveju "Ivaizdis dar ne viskas, jis dar ir brangiai kainuoja"![]()
![]()

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Vilniuj tie "Maži atstumai" vis tiek yra dideli, nes pusę laiko kamščiuose prastoviMatosas rašėCOLONne jei nori kad imtų nedaug imk kokį piatą, o šiaip tai didžiausios kuro sąnaudos būna kai žiema važinėji trumpais atstumais, nes nespėja įšilt motoriukas

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Piatas papus labai kratoMatosas rašėCOLONne jei nori kad imtų nedaug imk kokį piatą, o šiaip tai didžiausios kuro sąnaudos būna kai žiema važinėji trumpais atstumais, nes nespėja įšilt motoriukasAikste rašėCOLON Teisingai Teqi, man 4WD irgi kainuoja, pas mane ziema virs 10L srebia ir turbinos nereikia, bet uztat vaziuoji mieste kaip caras, kuo blogesnes salygos tuo linksmiau vaziuoti![]()
![]()

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
tai as dazniausia taip ir vazineju, nedideliais atstumais. kur cia kaune toli nuvaziuosi, iki centro ir atgalMatosas rašėCOLONne jei nori kad imtų nedaug imk kokį piatą, o šiaip tai didžiausios kuro sąnaudos būna kai žiema važinėji trumpais atstumais, nes nespėja įšilt motoriukasAikste rašėCOLON
Teisingai Teqi, man 4WD irgi kainuoja, pas mane ziema virs 10L srebia ir turbinos nereikia, bet uztat vaziuoji mieste kaip caras, kuo blogesnes salygos tuo linksmiau vaziuoti![]()
![]()

Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Tai va jei varikliai 1.6L ir 3L tai kuris kamsciuose daugiau benzo srebia?ZyXEL rašėCOLONVilniuj tie "Maži atstumai" vis tiek yra dideli, nes pusę laiko kamščiuose prastoviMatosas rašėCOLONne jei nori kad imtų nedaug imk kokį piatą, o šiaip tai didžiausios kuro sąnaudos būna kai žiema važinėji trumpais atstumais, nes nespėja įšilt motoriukasir variklis ten jau 3 ar 4 kartus turbūt spėtų sušilt ir ataušt
Girdejau kad yra dedamos sistemos i didelius variklius kurios neesant reikalui varikliui dirbti pilnu pajegumu nutraukia kuro padavima i kelis cilindrus ir taip taupomas kuras stovint kamsciuose ir visokiose kitokiose laiko marinavimo su ijungtu varikliu situacijose.