Nors ir gyvenu arti siaures mestelio bet zinok man pier brangios pardotuves ir seip cia servisai uzkelia kaina.
As tai taisau pas viena ir ta pati meista. Ir seip cia jau senai taisom masina dar problemu ar kazkokiu tai problemu po remonto nebuvo. Randasi
Dar seip geras servisas man langus patis atrado ir istate.... kiek girdejau masinas taipogi taiso nebrangiai.
Ir seip malonus zmones pasiskambina paklausia ar reikia keisti kaikurias detales nes rado defektu ir t.t.
Tai va jai nori galiu dot numeri paskambinsi pasakysi kad as daviau numeri ir atvaziosi pas jos kada galesi.
O nepatarciau taisyt tokioj firmoj kaip Tanagra. Drauguj taise masina varztus ne iki galo uzsuko tai isvis koks cia prafisonalumas gali but. Tevai buvo nuvaziave taisyt pakaba, kaina sumokejo kosmine veliau ishaiskejo net nepakejte detale o tiesiog sutaise ja ir pasake kad cia nauja.
O sis servisas nustebino mane. Visa laika tvarkem masina cia puikiai viska atlikinejo. No problem. Kaina biski kandzijos bet visur beviaik tas pats. O viena karta atvaziavom pasiimti masina is serviso, isvaziave 40 metru masino uzduso. Kaip veliau isaiskejo reikejo generatoriu dar pakeist. Na o toliau dar idomiai po paskutinto karto taisymo atvaziavom pasiimti tai subraizyta vietomis buvo. Kaip mums sake tai cia ibrezimai jau buvo

tai va