RIGA-17teqi rašėCOLONtai pasiulyk tu man elegantiska mazalitraze. as tokiu nezinau, kurios man patiktu.Aikste rašėCOLON Siaip reiktu paskaiciuoti kiek visi tie malonumai kainuoja ir gal elegantiska mazalitrazke butu visai priimtinas problemos sprendimo budas.
SIGMA degina 20l duju ar tai normalu?
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
kol kapsciau inete kiek tas talonas turetu teoriskai benzo ryti, aptikau straipsni, kad norint pagerint gas mileage reik pilt acetona? kazkaip idomiai man skamba, arba amerikieciai cia isprotejo arba gal is tikro padeda? gal kas ka girdejot ?
cia straipsnis ir kazkur kitose psl skaiciau atsiliepimus apie jo naudojima. http://www.timebomb2000.com/vb/showthread.php?t=143848
cia keli atsiliepimai zmoniu, kas naudojo. http://www.automotiveforums.com/vbullet ... p?t=385048

cia keli atsiliepimai zmoniu, kas naudojo. http://www.automotiveforums.com/vbullet ... p?t=385048
Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu žinok gal ne, manau pas tave turėtų ryt kokius 14 mieste, bo aftamatas gsx ~13l/100km Mantas sakėteqi rašėCOLONnu tai 18 reiskia "normaliai" ziema itariuRiebus rašėCOLONtai tavo taloniukui reiks greitai antidepresantus gert bo jau nebegeraimano gsx tas bet lemdos 15 ryjo bet nors bendriau netinka nes tai buvo ruduo ir nebuvo itin salta

- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Tiktai raudonas Colt'as tau tiktu.............teqi rašėCOLONtai pasiulyk tu man elegantiska mazalitraze. as tokiu nezinau, kurios man patiktu.Aikste rašėCOLON Siaip reiktu paskaiciuoti kiek visi tie malonumai kainuoja ir gal elegantiska mazalitrazke butu visai priimtinas problemos sprendimo budas.
kaip tai nežinai nissan micra baltos spalvos

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Nekreip demesio i tokius duomenis, cia kad tik visi masinas tokias pirktu.teqi rašėCOLONas i pati moku susirast, nereik man pacanu prasytRiebus rašėCOLON tu nepergyvenk paprasyk pacanu ka surastu kiek ryna gamykliskai ir suzinosi kiek pastave nuokripio kampasseip teoriskai turetu imt 12.6 l/100km
Testas daromas kur nors Kalifornijos greitkelyje su pasildyti varikliu oro temperatura +25C, vejas plaukus kedena ir masiniukas tokiomis salygomis 12L srebia. Kurotinis testas, bet ir negali sakyti kad jie sumelavo.
Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Vazinejant mieste trumpais atstumais su saltu varikliu ir dar 4WDMatosas rašėCOLONnu žinok gal ne, manau pas tave turėtų ryt kokius 14 mieste, bo aftamatas gsx ~13l/100km Mantas sakėteqi rašėCOLON nu tai 18 reiskia "normaliai" ziema itariu

Butu auksine masina

Maniske virs 10L srebia ziema

Tegul kas turi 4WD savo nuomone isreiskia.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Jei tik tiek tau duju valgys tai skaityk gimes po laiminga zvaigzde.Andrius Sigma rašėCOLONTai manu jog mano Sigma visai normaliai degina maziau kaip 16l turbut ir neimanoma ispaust, sudas is tikro tos dujos man tai jos kotai nepatinka.
- cfs-w600
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 398
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 14, 14:45
- AutomobilisCOLON '98 eclipse GS
- MiestasCOLON Vilnius-Druskin
Va va. Apie ka as ir kalbu. Isidedi dujas ir turi vazinet ont duju bo gaila bakiu kurias ikisai.. ir tik bedu daugiau atsiranda .... suxAndrius Sigma rašėCOLONTai manu jog mano Sigma visai normaliai degina maziau kaip 16l turbut ir neimanoma ispaust, sudas is tikro tos dujos man tai jos kotai nepatinka.

- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda