Servisai Vilniuje (Šiaurės miestelyje)

Remonto klausimai, netinkantys kitose skiltyse
Vartotojo avataras
zilvis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 37
UžsiregistravoCOLON 2007 11 26, 18:46
AutomobilisCOLON nissan sunny / space runner
MiestasCOLON vilnius

Re: Servisai Vilniuje (Šiaurės miestelyje)

Neperskaitytas pranešimas zilvis » 2009 03 22, 15:10

anksciau taisiau deladoj auto. tikrai nerekomenduoju, bendiksa pataise tik is 3-io karto. ir dar kazkas buvo , jau nepamenu, bet pas juos jau nevaziuoju. paskutiny karta, nusipirkes runner , nuejau y delada - dirzu keitimo kaina - ~600 lt. perejau per gatve y acura ~ tu paciu darbu kaina - 350 lt. nereik turbut sakyt ka pasirinkau, bet darbu kokybe likau patenkintas. kita karta vel vaziuosiu ten pat y acura.

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2009 03 23, 10:03

zilvis rašėCOLONanksciau taisiau deladoj auto. tikrai nerekomenduoju, bendiksa pataise tik is 3-io karto. ir dar kazkas buvo , jau nepamenu, bet pas juos jau nevaziuoju. paskutiny karta, nusipirkes runner , nuejau y delada - dirzu keitimo kaina - ~600 lt. perejau per gatve y acura ~ tu paciu darbu kaina - 350 lt. nereik turbut sakyt ka pasirinkau, bet darbu kokybe likau patenkintas. kita karta vel vaziuosiu ten pat y acura.
Kol kas irgi ties Acura apsistojau. Mano nusivylimui- darbai dar nebaigti (išlindo kitų problemų, bandant padaryti galinės ašies suvedimą), tai dar tenka su jais bendrauti ;) Žiūrėsim kas finale gausis...
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas

Lancer Evolution X GSR 2011

Vartotojo avataras
paulenz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3122
UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas paulenz » 2009 03 26, 16:32

Siandien nuvaziavau i toki nedideli serviseli siaures miestely,tame kieme,kur "Parkas" yra. Bet ten laisvo keltuvo neturejo,tai sako - vaziuojam i kita musu servisa uz sviesoforo verkiu gatvej. Palydejo mane,ten autoservisas "Jutas" (www.jutas.lt). Ir va ten man labai gera isudi paliko. Reikejo man rata priverzt,nes klibejo is guolio ir vairo traukes antgali pakeist. Pakele masina,paziurejo kas ir kaip,ir sako,kad guolis jau isdiles,nebeiseis priverzt. Tai sako,ir angalio dar nekeiciam,nes suvedimo normaliai neiseis padaryt,kol ratas kliba. Tada dar pertikrino man visa vaziuokle,tiek prieki tiek gala,sarnyru visus ir sailenblokus,dar surado,kur tepala siek tiek leidzia,na ir viskas,nuleido masina. Sakau - tai kiek dabar cia uz ta patikrinima? Tai nieko - sako, - gi nieko neremontavom. O daznai servisuose uz tokius dalykus bent 20 lt papraso. Tai ko gero,grisiu pas juos ir gulio keist (sake,70 lt uz pakeitima).
2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.

BUTTON_POST_REPLY