Ieskau serviso Kaune elektros darbamas atlikti
- Hoplitas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 656
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON saab 9-3ss
- SkypeCOLON hoplitas
- MiestasCOLON Kaunas-Telsiai
Ieskau serviso Kaune elektros darbamas atlikti
Kadangi mano senasis servisas atsisake pakeist man starteri nes neatlieka elektros darbu reik raskita glas kas ka pasiulyt gali?
Eclipse 92m 2.0SOLD!
audi 80 (B4) 2.8 quattro LPG SOLD!
audi a3 1.8 SOLD!
Saab 9-3SS 1.8t
audi 80 (B4) 2.8 quattro LPG SOLD!
audi a3 1.8 SOLD!
Saab 9-3SS 1.8t
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 81
- UžsiregistravoCOLON 2006 12 17, 19:52
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 2000, 2.4 GDI
- SkypeCOLON robertasr
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Re: Ieskau serviso Kaune elektros darbamas atlikti
Sako gerai Kaune remontuoja "Rangas". Bet is ju neiseik kol nesulygsi del kainos. O tai man viena syki uz gerneratoriaus remonta uzsiprase 500 lt (kai srote padevetas tuo metu 150). Keistuoliai, o dievagojosi, kad tkrai sutvarkys....

Hoplitas rašėCOLONKadangi mano senasis servisas atsisake pakeist man starteri nes neatlieka elektros darbu reik raskita glas kas ka pasiulyt gali?
- R0MUALDAS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 30
- UžsiregistravoCOLON 2006 12 04, 19:47
- MiestasCOLON Lithuania
- CONTACTCOLON
Jis gal ir kostiuma per kazkiek laiko gali pasisiuti, bet kiek suprantu nenori pats.
Zinai temos autoriau, tikslaus adreso as tau tikrai nepaskysiu, bet gal kiti prisimine patikslins. Liaudiskai ta vieta chebra vadina "duobej pries Girstupi". O siaip tai is tikro yra toks ilgas garazu masyvas ten esanciame griovyje [kazkada lyg buvusi Girstupio vaga]. Ivaziavimas i ten yra is Kovo 11-osios g-ves, kazkur per viduri intervalo tarp Girstucio ir Sesto forto ziedo. Bet kokiu atveju budamas ten kur nors pasiklausk pas taksistus ir surasi. Jie ir starteriais ir generatoriais uzsiima.

Zinai temos autoriau, tikslaus adreso as tau tikrai nepaskysiu, bet gal kiti prisimine patikslins. Liaudiskai ta vieta chebra vadina "duobej pries Girstupi". O siaip tai is tikro yra toks ilgas garazu masyvas ten esanciame griovyje [kazkada lyg buvusi Girstupio vaga]. Ivaziavimas i ten yra is Kovo 11-osios g-ves, kazkur per viduri intervalo tarp Girstucio ir Sesto forto ziedo. Bet kokiu atveju budamas ten kur nors pasiklausk pas taksistus ir surasi. Jie ir starteriais ir generatoriais uzsiima.

Cia apie situos ko gero norejai papasakotR0MUALDAS rašėCOLONZinai temos autoriau, tikslaus adreso as tau tikrai nepaskysiu, bet...

Beje, kazkada pas juos buvau kaip tik pasiteiraut del 1G, tai tipo atvarai masina, jie ideda nauja (nu tipo kita gera) starteri, taviski pasiima ir lygtais apie 200Lt palieki uz ta malonuma

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 26
- UžsiregistravoCOLON 2009 02 11, 11:11
- AutomobilisCOLON mitsubishi colt
Re: Ieskau serviso Kaune elektros darbamas atlikti
jai del starteriu generatoriu tj turiupazystama kuris nebrangiai ir gerai daro kaune.a.sanciai