2G uzsidege indikatorius

Generatorius, apšvietimas, garso aparatūra, akumuliatorius bei kitos elektrinės sistemos dalys ir jų remontas
Deaf_R1
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2
UžsiregistravoCOLON 2008 06 07, 17:28
AutomobilisCOLON Eclipse 2G GST
MiestasCOLON LTU

2G uzsidege indikatorius

Neperskaitytas pranešimas Deaf_R1 » 2008 06 07, 17:37

uzsidege indikatorius pasitikrink varikli. nuvariau patikrinau servize su kompu. meta klaida kad kazkas su slegio matuokliu bake. kas cia per daiktas ir su kuom valgomas. Gal tiesiog susidure kas nors esate su ta problema. Tas elektrikas kur tikrino sake kad kazkaip bakai USA sandarus yra ir slegio pastoviai nenuleidineja o laiko pastovu ar kazkas tokio. uzgesino jis ta klaida bet po keliu valandu vel tas pats. Jei kas susiduret prasau patarimo

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Re: 2G uzsidege indikatorius

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2008 06 07, 22:36

Deaf_R1 rašėCOLONuzsidege indikatorius pasitikrink varikli. nuvariau patikrinau servize su kompu. meta klaida kad kazkas su slegio matuokliu bake. kas cia per daiktas ir su kuom valgomas. Gal tiesiog susidure kas nors esate su ta problema. Tas elektrikas kur tikrino sake kad kazkaip bakai USA sandarus yra ir slegio pastoviai nenuleidineja o laiko pastovu ar kazkas tokio. uzgesino jis ta klaida bet po keliu valandu vel tas pats. Jei kas susiduret prasau patarimo
jei ismete klaida kad kuro slegio matuoklis tai ne bake jis o ant ugnesienes ties vairuotoju

jei pas tave A420 (kraislerio variklis) tai ta slegio matuokle gali buti kitu o jei mitsu variklis tai sveikinu :) tu jau trecias per menesi su tokiu pat bajeriu

toks veikejas HORN is forumo uzsisakinejo originalu kiek mokejo nepamenu nes regis nepigiai
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!

Deaf_R1
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2
UžsiregistravoCOLON 2008 06 07, 17:28
AutomobilisCOLON Eclipse 2G GST
MiestasCOLON LTU

Neperskaitytas pranešimas Deaf_R1 » 2008 06 08, 11:35

Riebus o tai gal zinai jei jos nekeiti koks likimas istinka :D nezinau as savo variklio modelio. mitsubo variklis man atrodo, su turbina. tai kurioj cia vietoj kokreciau man jo ieskoti prie vairuotojo, pameginciau pats issilupti. Paaiskinkit biski jei kas netingit. Dekuj
Paskutinį kartą redagavo 1 Deaf_R1. Iš viso redaguota 2008 kartus.

Vartotojo avataras
horn
Dalyvis
PranešimaiCOLON 463
UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
SkypeCOLON edgarask.
MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)

Neperskaitytas pranešimas horn » 2008 06 27, 00:23

Deaf_R1 rašėCOLONRiebus o tai gal zinai jei jos nekeiti koks likimas istinka :D nezinau as savo variklio modelio. mitsubo variklis man atrodo, su turbina. tai kurioj cia vietoj kokreciau man jo ieskoti prie vairuotojo, pameginciau pats issilupti. Paaiskinkit biski jei kas netingit. Dekuj
Jei kalba eina tikrai apie ta pati gedima, tai tas solenoidas yra (kai atsidarai kapota) tolimesniam desiniajam kampe, juodas, i ji pajungtos vakumo slangutes ir viena "fyske" ir vienas galas nusimauna, ten filtriukas. Patikrint gali su testeriu, tiesiog paziuri ar trumpina per ji, nes ten turi buti rite, elektro magnetui varinet. Jei trumpo nera, ruosk 250lt. (i pm parasiau 150lt. - truputi suklydau ;)). Pas mane kompas uzblokuodavo ir is trecio karto neleisdavo net krustelt variklio. Kiek teko suzinot, ka jis veikia, tai reguliuoja 10% kuro slegio,o ar gali tureti grandininiu pasekmiu, naudojimas nepaisant sito gedimo, nezinau. Pakeist visiskai paprasta, tik nesukeisk slanguciu :!:
Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.

BUTTON_POST_REPLY