laikrodis
Re: laikrodis
Su elektra kazkas negerai. Bet neitiketina kad laikrodziui pritruksta elektros. Bandei su ijungtom lempom uzvedineti ir paziuret ar prigesta ar isvis uzgesta ? Vedasi gerai ?
http://www.idak.eu
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Greičiausiai nekontaktuoja kažkur. Reikia jungtis ir laidus patikrint, bei patį laikrodį.
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
O kokia cia masina? Speju ryklys 

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 04, 11:11
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
- MiestasCOLON KNS
jei galantas, reik istraukt laikrodi ir perlituot maitinimo kontaktus. bent jau man tas dalykas padejo.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 5
- UžsiregistravoCOLON 2008 05 26, 22:41
- AutomobilisCOLON Mitsubishi galant
- MiestasCOLON LTU
jo rykliukas, 97 2l 100kw, nebandziau nieko bet nzn kartais kad ir atrodo visada jis veikia bet atsilieka..
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 04, 11:11
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
- MiestasCOLON KNS
mano akimis ziurint, jam laiks nuo laiko maitinimas neateina, ands issijungia, po to isijungia vel ir rodo laika nuo tos akimirkos, kai issijunge. taip ir gaunasi, ka veluot pradeda. maniskis per diena apie valanda suveluodavo, kol man maitinimo kontaktu neperlitavo 

- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Taip ir yraolopitekas rašėCOLONmano akimis ziurint, jam laiks nuo laiko maitinimas neateina, ands issijungia, po to isijungia vel ir rodo laika nuo tos akimirkos, kai issijunge. taip ir gaunasi, ka veluot pradeda. maniskis per diena apie valanda suveluodavo, kol man maitinimo kontaktu neperlitavo
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 5
- UžsiregistravoCOLON 2008 05 26, 22:41
- AutomobilisCOLON Mitsubishi galant
- MiestasCOLON LTU
dekui, pabandysiu
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 12
- UžsiregistravoCOLON 2008 05 28, 15:12
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '99 2,4 GDI
- MiestasCOLON Vilnius
man irgi lygiai tas pats siuo metu, bet kol kas nieko nedariau, nes kazkaip nlb man ten jo ir reikia ir ant rankos laikrodis ir telefas
bet anyway gerai siaip kai weikia
cia kazkuris minejo, kad sviesas ijungus prigesta. tai man vedant masina prigesta ir laikrodis ir nezymiai sviesos(faros, spidometras), bet vedasi labai gerai. manau tiesiog akumuliatorius jau silpnas 

Galant '99 2,4 GDI 110kW
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Taip ir viena diena pasukus rakteli tik supypses signalizacijaNOTTU rašėCOLONman irgi lygiai tas pats siuo metu, bet kol kas nieko nedariau, nes kazkaip nlb man ten jo ir reikia ir ant rankos laikrodis ir telefasbet anyway gerai siaip kai weikia
cia kazkuris minejo, kad sviesas ijungus prigesta. tai man vedant masina prigesta ir laikrodis ir nezymiai sviesos(faros, spidometras), bet vedasi labai gerai. manau tiesiog akumuliatorius jau silpnas

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- ANGEL
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 119
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 12, 15:22
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '99 2,4 GDI
- SkypeCOLON noxonas
- MiestasCOLON Vilnius
gal jau laikas butu pakeisti jiNOTTU rašėCOLONman irgi lygiai tas pats siuo metu, bet kol kas nieko nedariau, nes kazkaip nlb man ten jo ir reikia ir ant rankos laikrodis ir telefasbet anyway gerai siaip kai weikia

Ryklys. 99m. 150AG. Sidabrinis
Mitsubishi-Motors
Mitsubishi-Motors
- Artur
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 29
- UžsiregistravoCOLON 2008 10 03, 11:18
- AutomobilisCOLON Galant GLS '97.08 2i 100 kw
- MiestasCOLON Vilnius
Pasenus tema, problema ta pati. reik nuimti laikrodi. Bet klausimas! kaip ten ardosi viskas? varztuku nesimato, pabandziau stipriau patraukt, nei krust. gal kas arde? idomu butu zinoti kas kaip ten , kad nesulauzyti.
dekui.
dekui.

Galant GLS '98 2i 100 kw
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Kas man atsitiko vakarMindaugelis rašėCOLONTaip ir viena diena pasukus rakteli tik supypses signalizacijaNOTTU rašėCOLONman irgi lygiai tas pats siuo metu, bet kol kas nieko nedariau, nes kazkaip nlb man ten jo ir reikia ir ant rankos laikrodis ir telefasbet anyway gerai siaip kai weikia

Didelio vaiko dideli žaislai: