Tai suka tai nesuka starterio
Tai suka tai nesuka starterio
bandant vesti jokio sukimo,toks jausmas kad starterio nera
.o kartais normaliai,kur ieskoti gedimo,gal kas patartu.

- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
pritariu matosui, ten yra tokie kaip dantukai, jei vienas ishsidrozes ir ant jo nebepaiko kontakto tai ir nesukaMatosas rašėCOLONstarterio yvore gali buti issidrozus

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Vilniuje starterio remontas kiek taisiau 80<
kitas starteris ish savartyno 50LT.<
bent ash kiek skambinausi pagal skelbimus 50-120lt. uzh starteri prasho
taikas neapsimoka taisyt nebent tai atitiktu kito nenaujo starterio kainao vis zhinosi kad viena detale nauja 
o patikrint gali ishemi starteri ir prijungi tiesiog rpie akumo ir ziuri kaip suka
kitas starteris ish savartyno 50LT.<
bent ash kiek skambinausi pagal skelbimus 50-120lt. uzh starteri prasho

o patikrint gali ishemi starteri ir prijungi tiesiog rpie akumo ir ziuri kaip suka

- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
jei jau prasnekom apie starteri tai man tokiu yra itarimu ka jis pas mane peza na tame bedos nera bet siaip dlia vsiakix bizapasnix tai va kai vedi salta beee labai jau salta tai tik uzkurus tox grezimas trumpas nu daba visi pasakys kad per ilgai laikau rakta neee ne tox as ne blondine
reiktu paklausyt kad suprast man mintis buvo kad cia dirzelis generatoriaus nes jei viskas butu sujunkta tai tas grezimas ilgesnis bet ne dirzelis nes jis naujas ir gerai itemptas ir necypia bbz sugalvokit patis kas cia gali buti

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
smagracio dantys supjauti...Riebus rašėCOLONjei jau prasnekom apie starteri tai man tokiu yra itarimu ka jis pas mane peza na tame bedos nera bet siaip dlia vsiakix bizapasnix tai va kai vedi salta beee labai jau salta tai tik uzkurus tox grezimas trumpas nu daba visi pasakys kad per ilgai laikau rakta neee ne tox as ne blondinereiktu paklausyt kad suprast man mintis buvo kad cia dirzelis generatoriaus nes jei viskas butu sujunkta tai tas grezimas ilgesnis bet ne dirzelis nes jis naujas ir gerai itemptas ir necypia bbz sugalvokit patis kas cia gali buti
![]()

cia tik spejimas :/ reik ziuret
Lygiai tas pats ir pas mano lanceri, kai labai stipriai (zemiau -15) sala. Tai uzkurus keles sekundes pazvimbia/pagrezia/pazyzia ar dar kaip nors cia pavadinus, ir praeina.Riebus rašėCOLONjei jau prasnekom apie starteri tai man tokiu yra itarimu ka jis pas mane peza na tame bedos nera bet siaip dlia vsiakix bizapasnix tai va kai vedi salta beee labai jau salta tai tik uzkurus tox grezimas trumpas nu daba visi pasakys kad per ilgai laikau rakta neee ne tox as ne blondinereiktu paklausyt kad suprast man mintis buvo kad cia dirzelis generatoriaus nes jei viskas butu sujunkta tai tas grezimas ilgesnis bet ne dirzelis nes jis naujas ir gerai itemptas ir necypia bbz sugalvokit patis kas cia gali buti
![]()
Beje, man tai neatrodo, kad ta grezima galetu sukelti smagratis, kazkoks tas garsas ten ne metalinis ar kaip cia isireiskus, nu bet as aisku tiksliai nezinau

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Tai suka tai nesuka starterio
laidai/kontaktaiAndriuxa rašėCOLONbandant vesti jokio sukimo,toks jausmas kad starterio nera.o kartais normaliai,kur ieskoti gedimo,gal kas patartu.
starterio itempimo reles kontaktai
kai nesikuria pastatyk ant laisvo nuvsk laida nuo akumo iki starterio "v primuju" sujunk ir paziurek ar suka, jei suka vadinas laidai
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
gerai ir aš apie savo problemą
reiškias taip vaizdas buvo lyg sėda akumas (jau nuo vasaros pabaigos vis lėčiau pradėjo sukt starterį), bet kadangi avis dar sukdavo staterį tai per daug ir nepergyvenau, ir tik vieną dieną džžžžyyk džyyyyyyk džžžžžžk dk ir žsio tylu, nu vo galvoju pasėdo
na ką užstūmė mani (jau aprašyta istorija, bet kad neieškot pakartosiu)galvojau pavažiuosiu kažkiek pasikraus, tai vo nuvariau ~15 km užgesinau variklį ir iškatr vėl pabandžiau užvest
0emocijų nei garso
nu geras galvoju, tai ką gal nekrauna generatorius, bet jei nekrautų nepavažiuočiau, pamatuoju su voltmetru 14,5
krauna normaliai tai reiškia akumas visdėlto,be signalizaciaj veikia
nu pokum galvoju nusiperku akumą įsidedu
įsėdu pasuku starterį
nei garso, tai vo dabar ja uir man iškilo klausimas ar čia ta čvorę bus bo rėlė lyg ir suveikia, ar yra dar kokių mazgų kur gali būt parėję
kas ten dar yra pritraukimo kažkokia rėlė (bet čia turbūt ta pati)

reiškias taip vaizdas buvo lyg sėda akumas (jau nuo vasaros pabaigos vis lėčiau pradėjo sukt starterį), bet kadangi avis dar sukdavo staterį tai per daug ir nepergyvenau, ir tik vieną dieną džžžžyyk džyyyyyyk džžžžžžk dk ir žsio tylu, nu vo galvoju pasėdo

- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
sepeteliaiMatosas rašėCOLONgerai ir aš apie savo problemą![]()
reiškias taip vaizdas buvo lyg sėda akumas (jau nuo vasaros pabaigos vis lėčiau pradėjo sukt starterį), bet kadangi avis dar sukdavo staterį tai per daug ir nepergyvenau, ir tik vieną dieną džžžžyyk džyyyyyyk džžžžžžk dk ir žsio tylu, nu vo galvoju pasėdona ką užstūmė mani (jau aprašyta istorija, bet kad neieškot pakartosiu)galvojau pavažiuosiu kažkiek pasikraus, tai vo nuvariau ~15 km užgesinau variklį ir iškatr vėl pabandžiau užvest
0emocijų nei garso
nu geras galvoju, tai ką gal nekrauna generatorius, bet jei nekrautų nepavažiuočiau, pamatuoju su voltmetru 14,5
įsėdu pasuku starterį
nei garso, tai vo dabar ja uir man iškilo klausimas ar čia ta čvorę bus bo rėlė lyg ir suveikia, ar yra dar kokių mazgų kur gali būt parėję

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
taigi skau generatorius krauna daugiau negu pakankama, o mano bosh silver 6B irgi geras tai manau kad starteris tiesiog neprasuka, o išskyrus tas ėvores ar dar kažkas gali būttaxistas rašėCOLONsepeteliaiMatosas rašėCOLONgerai ir aš apie savo problemą![]()
reiškias taip vaizdas buvo lyg sėda akumas (jau nuo vasaros pabaigos vis lėčiau pradėjo sukt starterį), bet kadangi avis dar sukdavo staterį tai per daug ir nepergyvenau, ir tik vieną dieną džžžžyyk džyyyyyyk džžžžžžk dk ir žsio tylu, nu vo galvoju pasėdona ką užstūmė mani (jau aprašyta istorija, bet kad neieškot pakartosiu)galvojau pavažiuosiu kažkiek pasikraus, tai vo nuvariau ~15 km užgesinau variklį ir iškatr vėl pabandžiau užvest
0emocijų nei garso
įsėdu pasuku starterį