Elektra
Elektra
Nupirktam colt'e stowejio tokis dalykas kaip equalizer'is. Pagalwojau, kad imsiu ir sujungsiu (be to pamachiau lizda cd) po to pasileisiu mp3 playeriuka per ji ir kol kas bus gerai. Pradedu jungt a ten fishkes supainiotos laidai wisishkoj betwarkej. Paemiau tuos kurie pagal mane turetu buti sujungti suliechiau equalizeris isijunge wiskas lyg ir ok. Ishjungus pastebejau kad laikrodis neberodo ir neweikia dureliu dachikas. Blyn pasiziuriu dar karta - tie laidai karshti, ish karto atjungiau. Shi sawaitgali susijungiau normaliai wiska, bet dabar tox wisai nelinxmas bajeris - ijungus equalizeri signalizacija atrakina dureles (bent jau bando) isijungia laikrodis + dureliu dachikas ishjungi wiskas ishsijungia. Tai ash kaip suprantu mano equalizeris tapo laidininko wietoj kazhko kas suswilo ji bejungiant pirma karta... gal kam panashus bajeris buwo? saugiklius patikrinau (tuos kur po kapotu randasi, nezhinau ar dar kur yra kokiu pasleptu) wiskas ok... 

Mitsubishi Colt 92` 1.6 16v GLXi
Re: Elektra
Salone dar saugikliai po vairu yra,palįsk ir pamatysiMr.Juicy rašėCOLONNupirktam colt'e stowejio tokis dalykas kaip equalizer'is. Pagalwojau, kad imsiu ir sujungsiu (be to pamachiau lizda cd) po to pasileisiu mp3 playeriuka per ji ir kol kas bus gerai. Pradedu jungt a ten fishkes supainiotos laidai wisishkoj betwarkej. Paemiau tuos kurie pagal mane turetu buti sujungti suliechiau equalizeris isijunge wiskas lyg ir ok. Ishjungus pastebejau kad laikrodis neberodo ir neweikia dureliu dachikas. Blyn pasiziuriu dar karta - tie laidai karshti, ish karto atjungiau. Shi sawaitgali susijungiau normaliai wiska, bet dabar tox wisai nelinxmas bajeris - ijungus equalizeri signalizacija atrakina dureles (bent jau bando) isijungia laikrodis + dureliu dachikas ishjungi wiskas ishsijungia. Tai ash kaip suprantu mano equalizeris tapo laidininko wietoj kazhko kas suswilo ji bejungiant pirma karta... gal kam panashus bajeris buwo? saugiklius patikrinau (tuos kur po kapotu randasi, nezhinau ar dar kur yra kokiu pasleptu) wiskas ok...

Po kapotu saugikliai skirti sviesoms,bei 'pypsiui'

Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:

Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold: