Klausimas apie Galanto generatoriu (6A12)

Generatorius, apšvietimas, garso aparatūra, akumuliatorius bei kitos elektrinės sistemos dalys ir jų remontas
Vartotojo avataras
Giedrius902
Dalyvis
PranešimaiCOLON 617
UžsiregistravoCOLON 2008 11 09, 23:45
AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 95m.2.0 v6 Doch
SkypeCOLON Kempinukas87
MiestasCOLON Worcester - UK
CONTACTCOLON

Klausimas apie Galanto generatoriu (6A12)

Neperskaitytas pranešimas Giedrius902 » 2010 01 25, 19:34

Sveiki,yra tokia beda,pas mane E54 Galante (variklis 6A12),atsirado beda su generatorium.Jis kai masina dirba laisvomis apsukomis nekrauna akumuliatoriaus,vaziuojant,kai apsukos tarp 1,5 ir 2k lyg ir viskas ok.Kadangi esu uzsieny,o cia ne kaip Lietuvoj,nera ne tik auksarankiu,bet kazka daugiau suprantanciu negu padaryt diagnostika,nusipirkau kita generatoriu,bet cia kita beda - negaliu isimt senojo.Manau atsiras zinanciu apie ka kalba,kadangi mano supratimu,kad istraukt generatoriu per virsu,reikia nemazai apsiardyt ir atjungt slangu ir troseliu virsuj,kad per apacia - trukdo pusasis,balkis ir t.t.,zodziu reiktu pasileist vaziuokle zemyn.Netikiu,kad nera jokio paprastesnio budo kaip ji isimt is tokios ''durnos'' vietos,todel noreciau paprasyt patarimu,kadangi tikrai nera jokio serviso aplink kuriame galetu patikimai atlikt si darba,o pats daugiau ideju nebeturiu,kita vertus netikiu,kad nera paprastesnio budo isimt ta generatoriu,Japonai gi ne Prancuzai,vis del to ne su Pezu ir ne Citroenu vazineju :lol:
Galantas 95m. 2.0 V6

BUTTON_POST_REPLY