siokios tokios bedos su apsvietimu paneles......
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai tu kišk tokį gerą jezusinį vinį vietoj to saugiklio- ir žiūrėk kur kibirkščiuojaPliustas rašėCOLONkazkas su jelektra ten bo saugikli bekishant jau ans kibirksciuoja ir perdega momentaliaiDaizy rašėCOLON jei jaw nieks nesviec tai gal ant akiu migla?![]()

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
na as siaip primeciau turejo ciuvas eclipsa ji jį labai nervino nes gedo ir etc da muzonas neveike ir skremuliai su visokiais alkuniniais kniso prota tai anas susidiorgines nuskandino ja kaip mumu
o kai prireike litu prisiminek ur ana yra ir istrauke pardave ir stai tu daba seki jo pedom

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai va, grįžtant prie temos: Nuardžiau aš tą paną šiandien (visai lengva ir malonu buvo)
Pagal workshop manualo 52A.pdf viskas pavyko labai sklandžiai. Kad pakeist tą ratuko apšvietimą užtenka nulupt tik tą apšyvkę, kur su oro pūtimo angom, tada jau prieinama ta lempierka (ypač su daizy rankytėm
)... Pas mane ji perdegus buvo, pakeičiau- šviečia. Pas mane taip pat pakepus ir viena spidometro apšvietimo lempikė, tai neradau šiaulių provincijoj tokių lempučių (vos ant vilniaus radau kai reikėjo... tokios pačios ir į visokius numerių apšvietimus ir pažibinčius eina), be to jos buvo aptrauktos tokia mėlyna guma
Jei nuimi- šviečia geltonai, o ne baltai, kaip pas coltukus standarte
Va iš kur ta balkšva spalva
Tai teko pirkt baltus diodus (tokio pat dydžio, tik vienas 4Lt kainavo)
Tai dabar andibibabal baltai šviečia...
Beje, tos lemputės (standartinės) laaabai kaitriai šviečia, tai net jų laikikliai apsilydę
Taigi, keiskitės į sveikatą- padeda 

[quote="ZyXEL"]Tai va, grįžtant prie temos: Nuardžiau aš tą paną šiandien (visai lengva ir malonu buvo)
Pagal workshop manualo 52A.pdf viskas pavyko labai sklandžiai. Kad pakeist tą ratuko apšvietimą užtenka nulupt tik tą apšyvkę, kur su oro pūtimo angom, tada jau prieinama ta lempierka (ypač su daizy rankytėm
)... Pas mane ji perdegus buvo, pakeičiau- šviečia.
svejkinu apsisvietus!
ZyXEL zhek, tada man panos ardyt net nereikia, o tik islupt oro puteklio grotas, nia? O kaip jas iskrapstyt kad neislauzt nieko, ten varztu jokiu ner
tipo su koke nors atviortke ar virbalu uzkist ir lupt lauk? 

svejkinu apsisvietus!

ZyXEL zhek, tada man panos ardyt net nereikia, o tik islupt oro puteklio grotas, nia? O kaip jas iskrapstyt kad neislauzt nieko, ten varztu jokiu ner

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Neužtenka, jas išėmus rasi skylę, kuri ateina nuo pašildymoDaizy rašėCOLONZyXEL rašėCOLONTai va, grįžtant prie temos: Nuardžiau aš tą paną šiandien (visai lengva ir malonu buvo)Pagal workshop manualo 52A.pdf viskas pavyko labai sklandžiai. Kad pakeist tą ratuko apšvietimą užtenka nulupt tik tą apšyvkę, kur su oro pūtimo angom, tada jau prieinama ta lempierka (ypač su daizy rankytėm
)... Pas mane ji perdegus buvo, pakeičiau- šviečia.
svejkinu apsisvietus!![]()
ZyXEL zhek, tada man panos ardyt net nereikia, o tik islupt oro puteklio grotas, nia? O kaip jas iskrapstyt kad neislauzt nieko, ten varztu jokiu nertipo su koke nors atviortke ar virbalu uzkist ir lupt lauk?

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nereikalingas skylutes visada galima kažkai psumaniai panaudotDaizy rašėCOLONZyXEL rašėCOLON fignia kazkoke tais, dar islupsiu koke skyle kur nereik ir teks uzuolaideles kabint![]()
atsiusk plz instrukcija i e-muil'a, parasysiu tau i PM

vivat le tepalo broliai
- Auriux
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 51
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 15, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 1993
- MiestasCOLON Panevezys
Keiciau ir as didesne dali lempikiu kur mygtukus apsviecia. Tie diodai isideda i kazkoki guminuka ir jau atrodo kaip lempecka. Paneveziuje 70cnt. uz vnt. kainuoja, yra visokiu spalvu. Taip pat yra ir tu gumeliu kur ant lempikes maunasi irgi visokiu spalvu.Matosas rašėCOLONė ZyXEL'ioke KaŠYL'ioke tai gal tos gumeškos ir yra tos pačios apie kurias aš svaigau kur galima išgaut betkokia šviesąir gal jau apsišvietęs kur jų galima pasivogt būtų
![]()
ir dar vienas klausimas kai ptu diodą pritaikei vietoj lempečkos, ar tiesiog jungimą kažkaip confugurate'inai
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
jo žinau kad pigūs tie dalykai tiesiog niekaip nerandu laiko pasidomėt kur juos pardavinėja, turėtų kažkokiose elektro prekių parduotuvėseAuriux rašėCOLONKeiciau ir as didesne dali lempikiu kur mygtukus apsviecia. Tie diodai isideda i kazkoki guminuka ir jau atrodo kaip lempecka. Paneveziuje 70cnt. uz vnt. kainuoja, yra visokiu spalvu. Taip pat yra ir tu gumeliu kur ant lempikes maunasi irgi visokiu spalvu.Matosas rašėCOLONė ZyXEL'ioke KaŠYL'ioke tai gal tos gumeškos ir yra tos pačios apie kurias aš svaigau kur galima išgaut betkokia šviesąir gal jau apsišvietęs kur jų galima pasivogt būtų
![]()
ir dar vienas klausimas kai ptu diodą pritaikei vietoj lempečkos, ar tiesiog jungimą kažkaip confugurate'inai

ar žinai pavadinima Panevežy tos firmos ar pardės ar tugės kas te bebūtų

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
o pas man va galinio stiklo sildymas nebveikia
nu realiai sildo bet knopke nesifiksuoja ir nesviecia, tai teks man manau irgi kazkada cia lupt nafik visa prietaisu skydeli, gal prie to pacio ir kokias gudrias lemnpikes susimesciau, nu kad ir raudonas. Gal kam buvo panashi beda su tuom galinio stiklo shildymo mygtuku. Beje kai spaudalioju ash ji girdisi lyg ir kazkokia rele suveikia

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis