Kas nores tas supras.. veliau veliau ir priveliau... Daug tokiom masinom uzglusinau SRS (airbag) lempuciu

virtualas rašėCOLONman taip pat dega SRS lempa, taciau manau cia bus nuo sedynes traukaliojimo dazno, nes buvau an stendo ir prie kompo nieko nerado kas galetu pagelbet o po vairuotojo sedynem eina airbagu laidai tai gali but jie prasizuline.. tik dabar idomu ar tas airbag suveiks lemiamu momentu ar ne...
tai bestelk kurnors, pamatysivirtualas rašėCOLONman taip pat dega SRS lempa, taciau manau cia bus nuo sedynes traukaliojimo dazno, nes buvau an stendo ir prie kompo nieko nerado kas galetu pagelbet o po vairuotojo sedynem eina airbagu laidai tai gali but jie prasizuline.. tik dabar idomu ar tas airbag suveiks lemiamu momentu ar ne...
Olkoholis rašėCOLONSveiki,
matau, kad šita tema senoka, o mano problema verčia ją atgaivintiTai va, problema ta pati, kaip ir aukščiau rašyta - užsidegė SRS lemputė, mašina tikrai su airbag`ais (pirkta Vytare, dabar antrose rankose).
Esmė tame, kad noriu nuvaryt ir "pasodint" automobilį ant kompo, bet nenoriu mokėt 150 lt. Nu ir 100 Lt nenoriu mokėt![]()
Konkretus klausimas: kur daro diagnostiką, bet pigiau nei Vytare ar kitam salone? Veiksmas Vilniuje.
Ačiū