na aš dėl to pačio, pagreitėjimo ar pristabdymo ir pan.TADAS rašėCOLONna ne toks jau ir orientacinis, pas mane rodo gan tiksliai, lemputek kai uzhsidega tai i baka telpa apie 53-54litrus, tai labai tiksliai.Matosas rašėCOLONbenzino dačikas nėra labai tikslus jis tik orientacinis daviklis, tiksliausiai rodo borto kompiuteris, taip kad.... reikia žinot kiek ~ryja ir skaičiuotis pagal kilometražą, kaip ir pac darau. o kas link atsuoklio pravalymo aš net nežinau kai ptai darosi, bet tik nepilkit jokių ten pridų į bakus mol kad ištirbdytų drumzles ar pan. tada užkišit purkštukus ir kukuosit kaip gegutė pavasary, čia manau jau reiktų nuiminėti patį baką ir tada viską valyt
kas liecia ikalne ir nuokalne tai ir pas mane tas turi itakos, kai jau ant ribos lempute buna, jei stovi vienaip tai uzsidega, jei kitaip tai nedega.
kuro bako [dacikas]
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
- Neiroc
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 400
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 23, 03:00
- AutomobilisCOLON Audi 80 Q 2.2
- SkypeCOLON xneiroc
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
pas man irgi davisklis bake streikuoja ir pshhh daro...
baisu truputi baka atidarinet... itariu kad galima uzsidegti?! tarkim jei isielektrines baka atidarinesi?
kita sawaite bandysiu sprest sitas problemas gal kas gali patart nuo ko pradet "alsuokli" valyt ir kur jis lanceryje randas?
baisu truputi baka atidarinet... itariu kad galima uzsidegti?! tarkim jei isielektrines baka atidarinesi?
kita sawaite bandysiu sprest sitas problemas gal kas gali patart nuo ko pradet "alsuokli" valyt ir kur jis lanceryje randas?
0000 80 '90 2.3 Q US-ed
----------------------
R.I.P:Pajero 2.5TD '88m, Lancer 1.6GLXi '94m,Mazda 626 2.2 '88m, OOOO '87 1.8GTi, Supra 3.0T '89, VVV Gols '91 1.8 mono aftomats
----------------------
R.I.P:Pajero 2.5TD '88m, Lancer 1.6GLXi '94m,Mazda 626 2.2 '88m, OOOO '87 1.8GTi, Supra 3.0T '89, VVV Gols '91 1.8 mono aftomats
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Alsuoklis yra tokia skylute virsh to dangtelio vidinio kur baka uzdaro, tik man rodzias kad ji gerokai per mazha nes labai k..jovai benzas pilasi, as pas kontrbandininkus pilu tai koliojasi bo nugara paskausta kane belaikant....Neiroc rašėCOLONpas man irgi davisklis bake streikuoja ir pshhh daro...

O pshhhhhhhhhh ir pas mani daro ipach kai bakas jau tushcias......

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- Jankiz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1943
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 21, 21:27
- AutomobilisCOLON '96 ek3 ferio
- MiestasCOLON Vilnius
matau ne pas mane viena tokia dilema buvo iskilus
anyway, as kai pilu kura, pries atsukdamas dangteli, ji patraukioju i save ir atgal. Ir kazkaip jau seniai begirdejau ta "pssss".
Ir jo, uzknisa varvint benzina...

anyway, as kai pilu kura, pries atsukdamas dangteli, ji patraukioju i save ir atgal. Ir kazkaip jau seniai begirdejau ta "pssss".
Ir jo, uzknisa varvint benzina...
'96 ek3 ferio - project daily car
'93 Lancer 1.6 - SOLD
'97 ej6bėda bėdelė - non ftak gonda - SOLD
'95 Colt 1.3 - sold
'93 Lancer 1.6 - SOLD
'97 ej6bėda bėdelė - non ftak gonda - SOLD
'95 Colt 1.3 - sold