nu tokiam varikliukui 55-60 ampervalandzhiu turetu pakakt, aisku jei benzininis ciaVaikis rašėCOLONgalantas 95 1.8
akumuliatorius
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu ish kur tu ishtraukiai toki galinguma cia gi ne dyzelis, aisku gali grust galingesni kurio generatorius vislalaika neikraus iki galo ir taip numarinsi akuma per pusantru metu. Pas clipse kurios variklis DU litriukai, pagal katalogus eina 60 ampervalandzhiu.Egis rašėCOLONNa riebus truputuka pariaudo kažkodėl
![]()
1.8 jei benzinas tai 74Ah
O klemos tai tikrai nevisuose mitsose atvirkščios![]()
Geriau atsidaryk kapotą ir pažiūrėk. Ah tai tikrai 74 reik, na atseit rašo kad nuo 62Ah iki 74Ah, bet jei pa arginalnamu tai TIK 74Ah.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Rekomenduot galiu Banner akumus, o kas liecia atvirkscia + ir - tai pas mane Lancer yra vietos ir problemos nesudaro akuma apsuki ir viskas. Tik paskui tvirtinimo elementus pritaikyt reikia. Aisku geriausia pirkti koki reikia.
Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Jeigu Banner tas su jautuku nupieshtu tai pas man toks, bet sheip man prie shirdies Varta labiau, plius dar ten indikatorius ikrovimo yraAikste rašėCOLONRekomenduot galiu Banner akumus, o kas liecia atvirkscia + ir - tai pas mane Lancer yra vietos ir problemos nesudaro akuma apsuki ir viskas. Tik paskui tvirtinimo elementus pritaikyt reikia. Aisku geriausia pirkti koki reikia.
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Baren dar neblogi, o indikatorius ponu ismislas visvien po kapotu ir tu neziuri kol nenusprogsta.Pliustas rašėCOLONJeigu Banner tas su jautuku nupieshtu tai pas man toks, bet sheip man prie shirdies Varta labiau, plius dar ten indikatorius ikrovimo yraAikste rašėCOLONRekomenduot galiu Banner akumus, o kas liecia atvirkscia + ir - tai pas mane Lancer yra vietos ir problemos nesudaro akuma apsuki ir viskas. Tik paskui tvirtinimo elementus pritaikyt reikia. Aisku geriausia pirkti koki reikia.

Akumas turi tarnaut apie 8 metus jei elektra tvarkinga.
Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu kodel ponu, va pas man kai ishsikraudavo akumas per para, tai indikatorius but labai padejes, nuimi klemus ir zhiuri ar jis pac ish saves ishsikrauna ar kurnors grandine trumpina ir ishkrauna ji.Aikste rašėCOLONBaren dar neblogi, o indikatorius ponu ismislas visvien po kapotu ir tu neziuri kol nenusprogsta.Pliustas rašėCOLON Jeigu Banner tas su jautuku nupieshtu tai pas man toks, bet sheip man prie shirdies Varta labiau, plius dar ten indikatorius ikrovimo yra![]()
Akumas turi tarnaut apie 8 metus jei elektra tvarkinga.
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
nu kodel ponu, va pas man kai ishsikraudavo akumas per para, tai indikatorius but labai padejes, nuimi klemus ir zhiuri ar jis pac ish saves ishsikrauna ar kurnors grandine trumpina ir ishkrauna ji.[/quote]
Kainuoja brangiau.........
Bandau atsisaudyt

Kainuoja brangiau.........
Bandau atsisaudyt

- Kerpycius
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 352
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 06, 02:00
- AutomobilisCOLON Galantas
- SkypeCOLON kerpycius
- MiestasCOLON Vilnius
Geriausia yra nuvaryt i Fiam'a kauno gatvej ( http://www.akumuliatoriai.lt/ ) ir ten vyrukai tikrai pasakys kokio reikia ir patars kas geriau 

GALANT 00' 6G13 tikras ryklys sold
GALANT 93' 4D68T (aka Vanquish) sold
GALANT 93' 4D68T (aka Vanquish) sold
- common
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- UžsiregistravoCOLON 2005 03 07, 02:00
- AutomobilisCOLON Vysninis Galantas 93'td
- SkypeCOLON common_hero2
- MiestasCOLON Vilnius
jo ziurejau sita puslapi bet tai as vilnietis ir cia vietoj reiks ziureti kazkokia parduotuveKerpycius rašėCOLONGeriausia yra nuvaryt i Fiam'a kauno gatvej ( http://www.akumuliatoriai.lt/ ) ir ten vyrukai tikrai pasakys kokio reikia ir patars kas geriau
O tu manai, kad Kauno gatve tik Kaune gali buti?Vaikis rašėCOLONjo ziurejau sita puslapi bet tai as vilnietis ir cia vietoj reiks ziureti kazkokia parduotuveKerpycius rašėCOLONGeriausia yra nuvaryt i Fiam'a kauno gatvej ( http://www.akumuliatoriai.lt/ ) ir ten vyrukai tikrai pasakys kokio reikia ir patars kas geriau

P.S. ta firma ir yra Vilniuje

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)