Ai dar tarp kitko kiek instrukcija ziurejau ir forume cia mates jog esant gdi motoruj turi degti GDI eco zalias taciau niekad man jis nedeges

tai gal ten priburta kazkas yra, gal nereikia nieko keist, o Tu bandei ta rankenele i save patraukt? turi but taip:ratuka pasuki isijungia gabaritai, dar pasuki trumpos,rankenele i save patrauki isijunge ilgos..algizaz rašėCOLONdel per pigiai nesupratau sarkazmo... kame tas pigumas ? kapitalinis jei ka darytas del nekokybisku dirzu vezamu i lietuva (jau ne vienas is sio forumo nukentejo pakeites dirzus) toliau elektra susitvarke vos del vieno saugiklio (as kiek ziurejau man visi atrode sveiki o ir sito kaip tik is arti perdaug nenagrinejau) meistras iskart pati pirma istrauke ir vualia... viskas vel normoje. Daba tik likus vienintele problema tai zalias uzrasas GDI eco jis nedege ir nedega pas mane :/
Toliau tai del ilgu pasirodo galante turi kaip ir kitose masinose jos isijungti ne ratuku sukant ? tai yra stumiant ar traukiant svirti i save ? nes pas mane iki siol veike tiesiog pasukus ratuka pries laikrodzio rodykle... reiks tada vel ieskotis ardomo galanto ir keist kelma su rankenelem, gal kas zinot ardoma su apiplovimu galanta nuo 2000 metu ?
Nu tai va, pats zioplas tai ir nekaltink kitu kad bande ieskot tokiu mistiniu priezasciu kas gali butalgizaz rašėCOLONdel per pigiai nesupratau sarkazmo... kame tas pigumas ? kapitalinis jei ka darytas del nekokybisku dirzu vezamu i lietuva (jau ne vienas is sio forumo nukentejo pakeites dirzus) toliau elektra susitvarke vos del vieno saugiklio (as kiek ziurejau man visi atrode sveiki o ir sito kaip tik is arti perdaug nenagrinejau) meistras iskart pati pirma istrauke ir vualia... viskas vel normoje. Daba tik likus vienintele problema tai zalias uzrasas GDI eco jis nedege ir nedega pas mane :/
Toliau tai del ilgu pasirodo galante turi kaip ir kitose masinose jos isijungti ne ratuku sukant ? tai yra stumiant ar traukiant svirti i save ? nes pas mane iki siol veike tiesiog pasukus ratuka pries laikrodzio rodykle... reiks tada vel ieskotis ardomo galanto ir keist kelma su rankenelem, gal kas zinot ardoma su apiplovimu galanta nuo 2000 metu ?