Babina
- Galant2l
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 289
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 06, 22:03
- AutomobilisCOLON Galant glsi
- SkypeCOLON aurimasm.y
- MiestasCOLON Kaunas
Babina
TAi va sugedo mano babina. Ieskojau kitos bet neradau nes nelabai kas ardo tokiu metu masinas. Tai gal zinot kokiuose modeliuose dar buna atskirai babinos ta prasme ne imontuotos paskyrstytojuje? Tarkim nuo coltu ar eklipssiu tiktu? Pas mane galantas 88m 2l
Mitsubishi galant glsi - sold
Mazda xedos6 v6
Mazda xedos6 v6
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6
- UžsiregistravoCOLON 2008 11 17, 22:10
- AutomobilisCOLON lancia delta HF turbo 1988m.
Re: Babina
ar tu tikras kad tai babina?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 107
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 09, 23:10
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '95
- MiestasCOLON Vilnius
As turejau tos pacios laidos (pagal metus) lanceri, ten babina buvo integruota paskirstytuve, naujesniam galante irgi taippat.
Ar tu tikrai tikras kad del babinos problema? papasakok placiau kame problema, zvakes neduoda kibirksties? Gali buti begunoke kontaktas blogas (jei cia apskritai yra kazkas panasaus i begunoka, neardziau paskirstytuvo).
Ar tu tikrai tikras kad del babinos problema? papasakok placiau kame problema, zvakes neduoda kibirksties? Gali buti begunoke kontaktas blogas (jei cia apskritai yra kazkas panasaus i begunoka, neardziau paskirstytuvo).
Galant '95 1.8 GLSi hečbekas - LPG powered, green peace:)
Abi rankos kairės, vietoj smegenų - manų košė
Abi rankos kairės, vietoj smegenų - manų košė
- Galant2l
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 289
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 06, 22:03
- AutomobilisCOLON Galant glsi
- SkypeCOLON aurimasm.y
- MiestasCOLON Kaunas
Beda tame, kas per silpnas kibirkstis paduota. Beje pakeitus babina beda neissisprende. Kompas taip ziuretas, beda ne jame. Sako kad gali buti komutatorius blogas. Gal zinot kur jis randasi ir kokia butu jo kaina. Beje pas mane babina yra atskira o ne imontuota paskyrstitojuje.
Mitsubishi galant glsi - sold
Mazda xedos6 v6
Mazda xedos6 v6