del colt'o CJ1 vairo koloneles
del colt'o CJ1 vairo koloneles
tai va gal kas nors susidure su colt'o vairo kolonele. nes pas mane tai pro viena sona bega tepalas tai gal kas turit manuel colt'o CJ1 neradau niekur.
P. S. arba gal kas nors restauravo kolonele ar is sroto pasiziureti geriau
P. S. arba gal kas nors restauravo kolonele ar is sroto pasiziureti geriau
Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Ish shroto geriau.
Kai ieshkojau savo coltui, tikio ir nuo 1.3 ir nuo 1.6, shrote tokiu turejo gal 5 ar 6, ishsirinkau geriausios bukles (pastumdyk per jega ir zhiurek ar neapsipila tuo stiprintuvo skyschiu ish vidaus).
Kainavo gal 120Lt...
Kai ieshkojau savo coltui, tikio ir nuo 1.3 ir nuo 1.6, shrote tokiu turejo gal 5 ar 6, ishsirinkau geriausios bukles (pastumdyk per jega ir zhiurek ar neapsipila tuo stiprintuvo skyschiu ish vidaus).
Kainavo gal 120Lt...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
tai kad pas mane tas colt'as kur ejo nuo 97m. ytariu bus brangesne nei 120 lt. be to kiek ziurejau dauguma colt anglaiDzhedaj rašėCOLONIsh shroto geriau.
Kainavo gal 120Lt...

Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Tai kad buvau ir to rades uzh 100Lt, bet netiko manrymka rašėCOLONtai kad pas mane tas colt'as kur ejo nuo 97m. ytariu bus brangesne nei 120 lt. be to kiek ziurejau dauguma colt anglaiDzhedaj rašėCOLONIsh shroto geriau.
Kainavo gal 120Lt...

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
gal turi manual colt'o ?Dzhedaj rašėCOLONTai kad buvau ir to rades uzh 100Lt, bet netiko manrymka rašėCOLON tai kad pas mane tas colt'as kur ejo nuo 97m. ytariu bus brangesne nei 120 lt. be to kiek ziurejau dauguma colt anglai
o kuriam srote buvai rades ta kalonele?
Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold