ijungus laisva pawara vaziuojant nuo kalno krenta greitis
ijungus laisva pawara vaziuojant nuo kalno krenta greitis
sweiki, mano beda yra tai, jog krenta greitis zymiai kai ijungi laiswa pavara, kad ir nuo kalno vaziuoji. pas kitus masinos rieda, o mano ne.
be to kai stabdai jauti atmusima nuo pedalo, greitis, buna apie 70km\h. ir tas atmusimas lb. jauciasi. siandiena buvau nusiemes rata, ziuriu lyg diskas pakaites, kaladeles trinasi i ji. ir neatsipalaiduoja kai atleidi stabdzio pedala. ka daryt? gal kas galetu rekomenduot koki garaziuka klaipedoj, ar netoli gargzdu?
be to kai stabdai jauti atmusima nuo pedalo, greitis, buna apie 70km\h. ir tas atmusimas lb. jauciasi. siandiena buvau nusiemes rata, ziuriu lyg diskas pakaites, kaladeles trinasi i ji. ir neatsipalaiduoja kai atleidi stabdzio pedala. ka daryt? gal kas galetu rekomenduot koki garaziuka klaipedoj, ar netoli gargzdu?
Mitsubishi Colt GLi 1.3, 93m
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: ijungus laisva pawara vaziuojant nuo kalno krenta greiti
kalades nuo disko neatshoka...vytautas7 rašėCOLONsweiki, mano beda yra tai, jog krenta greitis zymiai kai ijungi laiswa pavara, kad ir nuo kalno vaziuoji. pas kitus masinos rieda, o mano ne.
ziurek stabdziu kalades, diskus, suportus
Isiimk kalades, pramankstink suporta, pazek ar suportas gerai ant kreipianciuju vaiksto, tada pazek ar kalades pacios lengvai vaiksto kai isistato i vieta, zodziu labai nesudetingas ir gana greitas darbas ypac jei priekiniai stabdziai.
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ne, suportas yra ta dalis, kuri laiko cilindriuką ir kaladėles.vytautas7 rašėCOLONna taip, priekiniai. suportas, tai tas cilindriukas ane?
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011