priekine asis
priekine asis
Nu va buvau ant stendo pakeite ivore viena dare suvedima ir tokis dalykas pas mane priekine asis bl... paisislinkus, desine puse -9mm. Bendras priekines asies sukrypimas 0.04 laipsnio. A cia labai blogai ar neverta krust galvos, nes du metus vazinejau be problemu, landzeronai neuslankstyti tik neseniai pradejo biski kaire padanga est, bet anksciau neesdzavo tai nemanau kad cia ta asis prie ko. O kodel ta priekine asis pakyrpus ir ar apsimoka kazka tvarkyt? Galine asis -2mm, tai normos ribose, bet priekine -9mm desineje puseje jau biski daugoka, beveik 1 cm.
Lancer 94-95, 1.6 benzas, gerai eina, tik pastoviai islenda koks shudukas 

O tai ka reikia daryt kad atitiesint, kaip tie pusasiai tvirtinasi vienas galas prie rato (sarnyras, stebule ir t.t.) o kita pusasio puse kuri prie variklio i ka ji ten kisasi? nes neaisku kur pamusta yra, ar pati asis sulinkus ar tvirtinimo detales jau nevietoj stovi. Nuo ko pradet tvarkytis? Nes kai kurie servisai ekspreimentus daro ir tik pinigus nulupa.
Lancer 94-95, 1.6 benzas, gerai eina, tik pastoviai islenda koks shudukas 

- EvaldaZ_NI
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 23, 16:47
- MiestasCOLON UK
henrisHenris rašėCOLONO tai ka reikia daryt kad atitiesint, kaip tie pusasiai tvirtinasi vienas galas prie rato (sarnyras, stebule ir t.t.) o kita pusasio puse kuri prie variklio i ka ji ten kisasi? nes neaisku kur pamusta yra, ar pati asis sulinkus ar tvirtinimo detales jau nevietoj stovi. Nuo ko pradet tvarkytis? Nes kai kurie servisai ekspreimentus daro ir tik pinigus nulupa.

No disapointment for replacement it's called Boooost....... bolocks 

- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Prie ko čia ašis? Ratą tai šakė ir spyruoklė(statramstis) laiko. O šie tvirtinasi prie kėbulo. Jeigu normaliai važiuoja, vairu pastoviai gaudyt nereikia, tai važinėk ir nesuk sau galvos.Henris rašėCOLONO tai ka reikia daryt kad atitiesint, kaip tie pusasiai tvirtinasi vienas galas prie rato (sarnyras, stebule ir t.t.) o kita pusasio puse kuri prie variklio i ka ji ten kisasi? nes neaisku kur pamusta yra, ar pati asis sulinkus ar tvirtinimo detales jau nevietoj stovi. Nuo ko pradet tvarkytis? Nes kai kurie servisai ekspreimentus daro ir tik pinigus nulupa.
- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
man kai pries 3metus suvedima dare meistriukai belekoki, tai bande mane itikint, kad buvo dauzta (kai as zinau ka kita). pasirode tiesiog nemokejo normaliai suvedimo padaryt, tai taip tipo atkalbinejosi asilai.. 

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com