Amortizatoriai
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- UžsiregistravoCOLON 2012 05 15, 21:13
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 2.5cc V6
- MiestasCOLON Klaipėda
Amortizatoriai
Sveiki, nusprogo amortizatoriai ( Mitsubishi Galant 2000m. 2.5cc 24valve 6V 120kw 163AG automatas, universalas )
Reikalas toks, nusipirkau naujas spyruokles, o amortyzatių negaunu ką be pasiūlo tos originalios spyruokles didesnes nei amortizatorius ir jos neatsiremia i amortizatoriaus atraminį žiedą. Tai nuo ko aš galėčiau pritaikyti ta amortizatorių? reikalas dar tame kad nesinori išmesti nauju spyruoklių ir pirkti kitas.
Reikalas toks, nusipirkau naujas spyruokles, o amortyzatių negaunu ką be pasiūlo tos originalios spyruokles didesnes nei amortizatorius ir jos neatsiremia i amortizatoriaus atraminį žiedą. Tai nuo ko aš galėčiau pritaikyti ta amortizatorių? reikalas dar tame kad nesinori išmesti nauju spyruoklių ir pirkti kitas.
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Amortizatoriai
Vadinasi, nusipirkai sedano spyruokles ir į jas bandai įkišti universalo amortizatorius... arba atvirkščiai 

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Bondas_007
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 541
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 21, 12:59
- AutomobilisCOLON Colt GTI
- SkypeCOLON Bondas_007
- MiestasCOLON Kaunas
Nauji KYB 341213 po 140 siai dienai galima pasiulyti,
Yr ir Robusto dujiniai, pigiakai, po 85lt/vnt su nuolaidom

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- UžsiregistravoCOLON 2012 05 15, 21:13
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 2.5cc V6
- MiestasCOLON Klaipėda
Deja nusipirkau ne sedano, o tokios kokios buvo originalios. sedano yra vienas galas siauresnis, o pas mane eina lygios.Dzhedaj rašėCOLONVadinasi, nusipirkai sedano spyruokles ir į jas bandai įkišti universalo amortizatorius... arba atvirkščiai
2012 07 25, 13:07 papildyta:
Jei ka cia mano senojo amortizatoriaus kodas MR 333474 SACHS firmos stovi.Bondas_007 rašėCOLONNauji KYB 341213 po 140 siai dienai galima pasiulyti,
koks tu KYB spyruokles atramos diametras, o gal yra galimybe foto imesti?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 15
- UžsiregistravoCOLON 2011 08 31, 01:55
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
Klausimas apie amortizatorius, tai ir aš užklausiu. Yra galantas 93 metų, sedanas. Parėjo galiniai amortizatoriai ir laiku nepasitikrinus viena spyruoklė lūžo. Viskas būtų kaip ir paprasta, jei ten nebūtų 2 spyruoklių ant vieno amortizatoriaus. Viena plati einanti per visą amortizatoriaus ilgį, kita siaura ir plona, einanti tik per amortizatoriaus piršto ilgį. Gal kas susidūrę su tokiu atveju? Kas čia per išradimas? Buvo originaliai tokių atvejų, ar čia jau prikonstruota kažkas?
Pagal katalogus tėvo darbe tokių spyruoklių niekur nerandam - lūžo būtent vidinė spyruoklė, ir visi ko paklausiu sako, kad pirmą kartą tokį dalyką mato. Tai gal patys mitsubishi naudotojai žino, kas čia per stebuklas?
Pagal katalogus tėvo darbe tokių spyruoklių niekur nerandam - lūžo būtent vidinė spyruoklė, ir visi ko paklausiu sako, kad pirmą kartą tokį dalyką mato. Tai gal patys mitsubishi naudotojai žino, kas čia per stebuklas?
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
Burta priburta ir nesamonių pridaryta. Ten ta spyruoklė tam, kad nesusėstų. Meti tas mažas spyruokles lauk ir žiūri, kas bus. Jei susės, tai pasikeisi tas dydesnes į naujas ir bus viskas ok, taip kaip priklauso. Jokių spiruoklių spyruoklių viduj neturi būti. Kaip katalogai rodo, taip ir turi būti.
Accord Tourer