Sia savaite keiciau savajai guoli, uz japoniska 235lt sumokejau, kazkoks kitaiskas 110lt kastavo, su stebulem kainos zymiai didesnes.Aurielka rašėCOLON dar nepaklojau o tik laikinai atidejau problema y saly,nes guoli is senosios isidejau,o kai reiks pirkt tai apie 250lt.reikes sumoket uz viena. bet tamsta sakai kad persipresuoja,tai reiks pasidomet situo reikalau
UZIA GUOLIS... PATARKIT
Re: UZIA GUOLIS... PATARKIT
93m. Galant 1.8 16V 85kw
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 11, 22:09
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant amerikonas
- MiestasCOLON LTsiauliai
vivacite su stebule paprase 370lt.net apakau
be stebules 250lt. cia ir taip aisku man jau kad as pats ta stebule persipresuosiu 

2.4l 16V America pirty
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- UžsiregistravoCOLON 2008 12 01, 22:41
- AutomobilisCOLON Galant 1999m 2.0TD
- SkypeCOLON tangentinisislydis
- MiestasCOLON Kedainiai
pirkau priekini guoli su stebule, kainavo 120 lt, tipo parasyta germany technology
bet manau laikys ne ka trumpiau nei uz 300 lt 

Galant 93 TD, 99 TD.
Manyt niekas nedraudziakulas rašėCOLONpirkau priekini guoli su stebule, kainavo 120 lt, tipo parasyta germany technologybet manau laikys ne ka trumpiau nei uz 300 lt

93m. Galant 1.8 16V 85kw
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
na siaip kaip man pardoj aiskino,korejietiskas 170lt.japoniskas250lt.-cia be stebuliu.tai jo sakau imu japona tada,bet pardavejas sako nemanau kad japoniskas tau ilgiau laikys uz korejietiska. taip ir likau nesuprates
kartais pradedu abejot ir japoniskom dalim tada,nors velnias zino kiek cia tiesos. ponas "kulas" kur pirkai ta guoli?

2.4l 16V America pirty
Na negaliu as lygint guoliu kokybes ir kiek jie butent laiko, nes keiciau tik japoniskus, bet kas liecia vaziuokles dalis, tai japoniskos ar bent padoresnes firmos tikrai 100% yra kokybiskesnes ir laiko. Korejietisko slamsto anksciau nespedavau visokiu sarnyriuku keist, vairo traukiu antgaliu ir tt. Atsimenu vairo traukiu antgalius pakeiciau vienu metu, dariau eksperimenta, nupirkau brangesni 555 firmos antgali ir kazkoki pigesni (kaina ar tai 15lt skirtumas), po pusantru metu tas 555 klibesio nei kiek neturejo, o anas pigesnis tiek isklibes buvo, kad netoli isinerimo.
93m. Galant 1.8 16V 85kw
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
Dekui uz pastabas ir apsvietima,turesim omeny,nors nuomone del detaliu ,sarnyriuku ir gumyciu
tokia pati kaip tamstos-tik japoniska,cia tik biski su guoliais susimeciau,nesusipratau.

2.4l 16V America pirty
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 66
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 29, 14:18
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- SkypeCOLON dargvilas
- MiestasCOLON Klaipėda/Biržai
Kad jau apie guolių kainas prabilom.... Nepilnai prieš metus turėjau Golf'ą 83m. Pereinamas modelis iš I į II. Nors labiau II-as. Dažniausiai, keičiant guolį, man nereikėdavo rūpintis jo nusipirkimu, bet vieną kartą meistriukas liepė pačiam nusipirkti. Nuėjau į parduotuvę ir apakau išgirdęs kainą - 24 LT. Sakau: "Gerbiama pardavėja, gal turite brangesnių, geresnių guolių?...." O ji: "Tai kad čia brangiausias"......

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 27, 20:20
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
- MiestasCOLON alytus
siap jai cia tas naujasnis galantas bisky, tai guolis turetu buti su stupica , nu gal klystu nes pas mane tai diskiniai tai ten atsuki 4 varztus ir isikala tas guolis, perpresuoji stebule ir leki kai vejas.darbu kainu nzn. bet guoly gali rast paieskojus ir uz 100 lt nauja su kuriuo puikiai vaziuosivalteris rašėCOLONUzia guolis gale kaip lektuve... Tipo Galantui 93 neissiima guolis ir reikia keisti visa ta bugna... Ar teisybe? Gal galit pasakyt kiek kainuotu tai suremontuot? Aciu...
ir tikrai ne su bugnu
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 68
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 26, 09:58
- AutomobilisCOLON '97 Galant "Ryklys"
- MiestasCOLON Vilnius
Atsirado irgi problema su mano rykliuku
Užia kažkas priekyje, ypač kai suku vairą į kairę. Ar čia bus rato guolis (kairiojo?), ar dar kažkas? Ar čia kaip Paulenz sakė, gali suvedimas būt blogas? Anksčiau neuždavo, bet po to kai pakeičiau stabdžių diskus, po truputį pradėjo atsirast tas užimas... gal aš atsukinėdamas suporta persistengiau su plaktuku? 

'97 2.0L Vyšninis "Ryklys"
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 04, 11:11
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
- MiestasCOLON KNS
'93 galantui guolis issiima.makacinas rašėCOLONsiap jai cia tas naujasnis galantas bisky, tai guolis turetu buti su stupica , nu gal klystu nes pas mane tai diskiniai tai ten atsuki 4 varztus ir isikala tas guolis, perpresuoji stebule ir leki kai vejas.darbu kainu nzn. bet guoly gali rast paieskojus ir uz 100 lt nauja su kuriuo puikiai vaziuosivalteris rašėCOLONUzia guolis gale kaip lektuve... Tipo Galantui 93 neissiima guolis ir reikia keisti visa ta bugna... Ar teisybe? Gal galit pasakyt kiek kainuotu tai suremontuot? Aciu...
ir tikrai ne su bugnu
- paulenz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3122
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
- AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
- MiestasCOLON Vilnius
Ne ne,ten Tomukas999 taip sake.ArtiomR rašėCOLONAtsirado irgi problema su mano rykliukuUžia kažkas priekyje, ypač kai suku vairą į kairę. Ar čia bus rato guolis (kairiojo?), ar dar kažkas? Ar čia kaip Paulenz sakė, gali suvedimas būt blogas?

2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
manau kad cia sutapimas,nes atejo laikas tavo guoliui-jam kaputArtiomR rašėCOLONAtsirado irgi problema su mano rykliukuUžia kažkas priekyje, ypač kai suku vairą į kairę. Ar čia bus rato guolis (kairiojo?), ar dar kažkas? Ar čia kaip Paulenz sakė, gali suvedimas būt blogas? Anksčiau neuždavo, bet po to kai pakeičiau stabdžių diskus, po truputį pradėjo atsirast tas užimas... gal aš atsukinėdamas suporta persistengiau su plaktuku?
2.4l 16V America pirty
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 68
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 26, 09:58
- AutomobilisCOLON '97 Galant "Ryklys"
- MiestasCOLON Vilnius
Gali būt, kad ir sutapimas - su mūsų miesto ir užmiesčio keliais - nenuostabu, kad ilgai nelaiko
Kaip supratau, pakeitimą geriau patikėt meistrui? Ar įmanoma padaryt ir pačiam?

Kaip supratau, pakeitimą geriau patikėt meistrui? Ar įmanoma padaryt ir pačiam?
'97 2.0L Vyšninis "Ryklys"