ti kad be lekstes nelabai gal ir buna jei kalba apie priekiniusDzhedaj rašėCOLONAsh pirkau KYB su visa lekshte.

Blyn kaip pikta ir aš paskambyjau tikėdamasis pasikeisti visus, o, bet, tačiau.... mes turime tik galinius, bet galite pasinaudoti akciaj pirgdami galinius gasite 20Lt. nuolaidą....Romasis rašėCOLONVakar buvau A1 servise, galvojau pasinaudosiu Gabriel akcija, o tie man sako kad gabriel negamina amurtiku mano klipsui, tik galinius gamina. Tai kaip ir nesigauna akcija pasinaudot du prikinius perku , galinius naxaliavai gaunu. Tai rimtai Gabriel negamina amurtiku klipsui 1g, as ju kataloge ziurejau kaip ir yra, bet A1 meistrai neranda:o)))
O aš paskambijau- tai iš vis pasakė, kad coltam iki 91mų gamino, o toliau- rūkykherkuss rašėCOLONBlyn kaip pikta ir aš paskambyjau tikėdamasis pasikeisti visus, o, bet, tačiau.... mes turime tik galinius, bet galite pasinaudoti akciaj pirgdami galinius gasite 20Lt. nuolaidą....Romasis rašėCOLONVakar buvau A1 servise, galvojau pasinaudosiu Gabriel akcija, o tie man sako kad gabriel negamina amurtiku mano klipsui, tik galinius gamina. Tai kaip ir nesigauna akcija pasinaudot du prikinius perku , galinius naxaliavai gaunu. Tai rimtai Gabriel negamina amurtiku klipsui 1g, as ju kataloge ziurejau kaip ir yra, bet A1 meistrai neranda:o)))cha. Išsidirbinėja. Kiba jau taip irnegamina tu amortiku.... ?
Keista...?
ZyXEL rašėCOLONO aš paskambijau- tai iš vis pasakė, kad coltam iki 91mų gamino, o toliau- rūkykherkuss rašėCOLON Blyn kaip pikta ir aš paskambyjau tikėdamasis pasikeisti visus, o, bet, tačiau.... mes turime tik galinius, bet galite pasinaudoti akciaj pirgdami galinius gasite 20Lt. nuolaidą....cha. Išsidirbinėja. Kiba jau taip irnegamina tu amortiku.... ?
Keista...?
Aš kažkaip manau, kad reiktų dar kam nors paskambint, kas tą akciją vykdo ir pasiklaustherkuss rašėCOLONVa va ir man pasakė kad tik iki '92 ir viskas. Ir išviso man pasakė kad priekinių mano lanceriukui net nėra pas juos katologuose.
Paaiškinkit koks čia servisas tada... ?
Kiek radau tai tik A1 šia akciją ruošia.ZyXEL rašėCOLONAš kažkaip manau, kad reiktų dar kam nors paskambint, kas tą akciją vykdo ir pasiklaustherkuss rašėCOLONVa va ir man pasakė kad tik iki '92 ir viskas. Ir išviso man pasakė kad priekinių mano lanceriukui net nėra pas juos katologuose.
Paaiškinkit koks čia servisas tada... ?Ale per gūglą nieko gero nemeta... Sakė lyg ir ne vienas A1 šitą dalyką daro, bet šiaip pačiam gabriel puslapyje net nėra tokio modelio "colt", o "mirage" visų metų yra...
Sakau, pigiausiai amortikus radau LIRO- galiniai KAYABA atsiėjo po 155Lt, dėl priekinių nesidomėjauLiutasVegetaras rašėCOLONprireike ir man siokios tokios info.. meistriukas isaiskino, kad mano pasibaigusius amortikus galima keist tik i kayaba, kas kisenei atsieitu po 250 uz viena puse +50 uz darba.. gal kam zinoma, kokiu paprastesniu is kur galima gauti? ba nesinori 600 paklot