Dreba priekinis desinis ratas
Re: Dreba priekinis desinis ratas
mano galantui (97m) taippat prikinis desnys, tik drebet pradeda vaziuojant pastoviu greiciu. sumazinus ar padidinus greiti vibracija sumazeja. servisai nieko neranda! gal yra minciu?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 155
- UžsiregistravoCOLON 2009 03 09, 11:10
- AutomobilisCOLON 97'Mitsubishi Galant 2.0
- MiestasCOLON Kaunas/Jurbarkas
O tau dreba pastoviai kai gaza spaudi ar tik ta momenta kai sankaba atleidi?
pas man automatas.
na pas manes tai dreba kai gaza nuspaudi ir greiteji. leki jau virs 110km/h tai nebedreba ratas
- scheichas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2410
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 10, 17:59
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 97' 6A13
- SkypeCOLON scheichas
- MiestasCOLON Kaunas
ratus susibalansuok 

1997 Mitsubishi Galant 2.5 MT V6-24 Sold...
1998 Mitsubishi Galant 2.0 MT GLX RIP...
1998 Mitsubishi Diamante 3.5 V6 AT LS RIP...
1997 Mitsubishi Diamante 3.5 V6 AT ES Still in use...
1998 BeMeWe E36 323i 125kW MT LSD :)
1998 Mitsubishi Galant 2.0 MT GLX RIP...
1998 Mitsubishi Diamante 3.5 V6 AT LS RIP...
1997 Mitsubishi Diamante 3.5 V6 AT ES Still in use...
1998 BeMeWe E36 323i 125kW MT LSD :)
- Basoski
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 2818
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 24, 16:47
- AutomobilisCOLON Eclipse 3G GS
- SkypeCOLON basoskis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Arba gali būt koks nedidelis guzelis ant padangos iššokęs. Bent jau man kartą taip buvo.
Saab 9-3 Aero TTiD MY08
Eclipse 3G GS, 01' White pearl Sold
Eclipse 3G GS, 01' White pearl Sold
- extremalas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 33
- UžsiregistravoCOLON 2010 01 13, 21:12
- AutomobilisCOLON Mitsubishi carisma 1.6 16valve
Sweiki, pas mane cxarismoje buvo taip pat, tai buvo videne granata nuejus jau visai, tai drebedavo nun....Bratka20 rašėCOLONna pas manes tai dreba kai gaza nuspaudi ir greiteji. leki jau virs 110km/h tai nebedreba ratas

p.s. pasižiūrėk garantuoju kad bus ta granata vidinė bus, jei pakeli pajudini ranka ir truputi laisvuma turi tai negerai, sėkmės.
- nexon
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 131
- UžsiregistravoCOLON 2009 12 19, 03:30
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant VI 2.5l 120kw
- SkypeCOLON nexon.36
- MiestasCOLON Klaipeda
Jo taip ir yra, paklibinau, tai desinis vidinis klibininant stuksena ir jauciasi laisvumas, kairio irgi tik kad zymei mazesnis garsas ir beveik nera laisvumo.extremalas rašėCOLONSweiki, pas mane cxarismoje buvo taip pat, tai buvo videne granata nuejus jau visai, tai drebedavo nun....Bratka20 rašėCOLONna pas manes tai dreba kai gaza nuspaudi ir greiteji. leki jau virs 110km/h tai nebedreba rataspakeiciau orginala deveta aisku, ir viskas jokiu problemu, su abiem granatom sumokejau 80 lt. pakeitimas pas pažystama 40 lt
p.s. pasižiūrėk garantuoju kad bus ta granata vidinė bus, jei pakeli pajudini ranka ir truputi laisvuma turi tai negerai, sėkmės.
O nuo dyzliu tinka vidine granata, ir nuo litrazo irgi gal kaskas priklausi??? (mano 97 2.5 V6)
Dabar:
Galant 1997 2.5L V6-24
Buvo:
Colt 1996 1.3

Buvo:

- Rulus
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 96
- UžsiregistravoCOLON 2009 12 26, 16:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma td
- SkypeCOLON Samamaleikum1988
- MiestasCOLON Klp
pas mane db irgi panasi beda atsirado,nusipirkau lietus ir db vaziuojant nuo 110 ir daugiau,dreba ir kuo daugiau mini tuo intencyviau drebet pradeda ir staigiau stabdant dreba. o jei 100 ir maziau td normalei. kas ka pasiulys? zadu balansuot gal pades. seip tai kai pirkau sake,kad isbalansuoti. kai buvo paprastos skardos nrml buvo. dar tiesa spylka nuluzo neperseniausiai tai ant triju varstu vienas ratas prieki,bet nuo to kazin ar gali but.
Mitsubishi Carizma 97m. 1,9td
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 04, 15:27
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Nu mano istorija, man tas pats. Žadu tekint stabdžių diskus, nes vis itikina, kad su granata stabdymas negali būti susijęs. O ratai mano ir žieminiai, ir vasariniai balansuoti, tad drebėjimas tirkai su jais nesusijęs.Rulus rašėCOLONpas mane db irgi panasi beda atsirado,nusipirkau lietus ir db vaziuojant nuo 110 ir daugiau,dreba ir kuo daugiau mini tuo intencyviau drebet pradeda ir staigiau stabdant dreba. o jei 100 ir maziau td normalei. kas ka pasiulys? zadu balansuot gal pades. seip tai kai pirkau sake,kad isbalansuoti. kai buvo paprastos skardos nrml buvo. dar tiesa spylka nuluzo neperseniausiai tai ant triju varstu vienas ratas prieki,bet nuo to kazin ar gali but.
Mitsubishi Eclipse 2g 99' ex
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt