Tai reiskias nekokybiski bet kuriuo atveju, jai nauji susikreivinoKarolis 93 rašėCOLONTruksta kai ploni buna o pas mane nauji stori ir susikreivino tai neismesi gi.

Tai reiskias nekokybiski bet kuriuo atveju, jai nauji susikreivinoKarolis 93 rašėCOLONTruksta kai ploni buna o pas mane nauji stori ir susikreivino tai neismesi gi.
Nebutinairedline rašėCOLONTai reiskias nekokybiski bet kuriuo atveju, jai nauji susikreivinoKarolis 93 rašėCOLONTruksta kai ploni buna o pas mane nauji stori ir susikreivino tai neismesi gi.
jau buvo rašyta ir aiškinta kodėl susikreivina naujiKarolis 93 rašėCOLONTruksta kai ploni buna o pas mane nauji stori ir susikreivino tai neismesi gi.
Ne buvo sukreivinta stebule kai guoli keite kreivai todel ir susidevejoredline rašėCOLONTai reiskias nekokybiski bet kuriuo atveju, jai nauji susikreivinoKarolis 93 rašėCOLONTruksta kai ploni buna o pas mane nauji stori ir susikreivino tai neismesi gi.
hmhm gal atraminis atgyveno savo?ArtiomR rašėCOLONMan irgi buvo tokia problema - mušdavo vairą, kai važiuodavau daugiau nei 70km/h, net nestabdant. Paaiškėjo, kad vienas suportas užstrigo, tai teko pakeist diskus su kaladėm ir perrinkt suportą. Mušimas dingo, stabdo puikiai![]()
Tik vat atsirado kita problema - nežinau, ką galėjom sugadint, bet dabar sukant vairą, garsiai girdisi nemalonus garsas, panašus į besitrinančios gumos...Garsas iš tos pusės, kur perrinkinėjom suportą.
Nuėmiau ratą, pabandžiau sukt vairą be rato - garso nėra. Pastebėjau, kad vairo traukė truputį turi eigos aplink savo ašį... nžn, ar čia normalu. Uždėjau ratą, nuleidau mašiną nuo domkrato - negirgžda. Pavažiavau 5m., suku vairą - girgžda!
A nu joa - tuo momentu vazhiuoti nevertaRV rašėCOLONbet ziurek atsargiai, kad rankos ar pirstu nenutrauktu.
Tikrai nauju nepirk man tas pats buvo nupirkau dvi poras ir nieko. Buvo stebule sukreivinta kai guoli keite todel ir pravaziavus kelis tukstancius diskai kreivai nusidevi nuo stebules. Tik issiaiskink kuri puse.Daivarinis rašėCOLONSveiki,turiu galanta 98 m 2.0 TD ir man ta pati problema: stabdand drebina vaira....
nuvaziavau i kemi,pakeite diskus po 80 lt ir naujas kaladeles....pravaziavau gal 10000 km kazkur ir vel drebina![]()
nzn dabar ka daryt..ar pirkt naujus vel?ar senus is lauzyno?ar tuos pacius slifuoti?
Audiodata'oj yra parašytas minimalus galimas stabdžių storis. Namo apie vidurnaktį tik grįšiu, o dabar nėra galimybės pažiūrėtAurielka rašėCOLONsveiki .geru stabdziu ir nemusimo per vaira pokolkas galiu visiem pavydet,bet truputi darysiu savo stabdziu pagerinimui kaip sakant nutekinima nes manieji diskiokai kreivoki.noriu paklaustkoks yra leistinas storis mm oru ausinamu stabdziu diskui
![]()
klausiu todel ,nes nesinoris nutekinti ju perdaug ,arba gal jau ju net nebeapsimoka tekint-reik gal jau pirkt naujus