pasiimk donkrata pasikelk viena puse pasuk rata paskui kita ir suzinosi ar guolis labai gerai girdet as jau viena keiciau bet jau ir kita isigijau reikia tik pasikeist. sekmesecmondo rašėCOLONNeseniai pastebejau t.y. ishgirdaukazkoki tais uzima vaziuojant. Garsas eina ish galo liktais varuotojo puses, kuo greiciau vaziuoji tuo smarkiau uzia. Kas galetu buti? tikriausiai guolis? nes kas daugiau ten gali uzti? Stabdant garsas nesikeicia
skaitom dar karteli "uzimas gale"Moonshine rašėCOLONIr 1 proc. kad padanga. Pas mane gale kairej atsirado uzimas - galvojau guolis. Pakeiciau guoli - tebeuzia. Sukeiciau pagangas galines su priekinem - i prieki (kaire) "parejo" i prieki ir uzimas. F....Pinigai pavejui
Pasitikrink - padangas sukeist pabandymui pigiau nei guoli pakeist
Shit happens...kartais...
Matosas rašėCOLONperskaiciau kad musecia jau mano negramatingumas
sorry
na nepradek ciaMoonshine rašėCOLONMatosas rašėCOLONperskaiciau kad musecia jau mano negramatingumas
sorry
O dar "Rasytojas Profesionalas"...![]()
![]()
Nubendrai tai nieko tokio - juk ne "Skaitytojas Profesionalas"...
![]()
na toki var. pirma kart girdziu, beje kaip gali but guzas jei jo nesimatoMoonshine rašėCOLONTame ir reikalas kad guzo nematytbent jau vizualiai. Ir musimo ner (net kai permeciau i prieki). O uzimas yra. Reiks perbalansuot del idomumo. Dar versija kad buvo silpni amortizatoriai, tai protektorius issidevejo vienaip, susidejau naujus, uzspaude, tai uzzvimbe. Xz del ko, zodziu. As ir pats apakes
![]()
Tai patikrinti gali labai paprasta, turi atsargini rata, pakeis ir pamatysi ar tai padanga ar ne ir viskas ir baigis tavo speliones .............Moonshine rašėCOLONMatosas rašėCOLONperskaiciau kad musecia jau mano negramatingumas
sorry
O dar "Rasytojas Profesionalas"...![]()
![]()
Nubendrai tai nieko tokio - juk ne "Skaitytojas Profesionalas"...
![]()
Man irgi buvo didelis siurpraizas kad padanga neuze, bet pradejo uzti. Gale buvo 2 vienodos, viena pradejo, kita ne. Chebra sako - gal i kokia duobe uztaikei, kordas viduj kur truko, gal, gal, gal...? Ka as zinau - beatsiminsi kur kada uztaikiauFaktas - padanga uze panasiai kaip mires guolis ir pinigai guolkio keitimui buvo ismesti veltui. Nu beveik..juk dabar turiu nauja guoli
O bulkutes parduotuvėj irgi perki vieną kartą valgytas?ecmondo rašėCOLONo kiek kainavo jums tas guolis? ir pirkote nauja ar deveta?![]()
![]()
![]()
Ash susiradau uz 150lt deveta tai galvoju ar cia brangu ar ne![]()