galanto 1998 problema su galine vaziuokles dalimi
- Jaunyklis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 35
- UžsiregistravoCOLON 2009 08 23, 17:14
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- SkypeCOLON kankariezis
- MiestasCOLON Panevezys
galanto 1998 problema su galine vaziuokles dalimi
Sweiki, gas ka yra susidure su tokia problema kad imant posuki pabega "uzpakalis", pervaziavus bent menkiausia duobele jis tarsis nusokienja i sona, ir vaziuoti daugiau 13 pvz panevezys kaunas keliu neimanoma. gal kokias sportines spiruokles susideti ar dar kazka? padekit 

MITSUBISHI GALANT 1998 2,0 L 100 KW
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
Re: galanto 1998 problema su galine vaziuokles dalimi
gal laikas amortizatorius galinius pasikeisti. 

Accord Tourer
- Jaunyklis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 35
- UžsiregistravoCOLON 2009 08 23, 17:14
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- SkypeCOLON kankariezis
- MiestasCOLON Panevezys
deja bet amortizatoriai visis pakeisti, as irgi galvojau kad jie, bet pasirodo juos pakeitus ta problema neisnyko.
MITSUBISHI GALANT 1998 2,0 L 100 KW
- Martynas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1953
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 22, 14:26
- AutomobilisCOLON Galant V6
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Apsižiūrėk visus svirčiu sailentblokus. Aš irgi pradėjau jausti panašias anomalijas, susidėjęs stock spyruokles ir amortikus. Tai įtariu didžiuju svirčiu gumas (nežinau kaip jas pavadinti lietuviškai, bet manuale vadina "Trailing arm"). Po savaitgalio bus aiškiau
Vėl garaže alus liesis laisvai...
Yra 3 mazgai kuriuos reikia apžiūrėti: Trailing arm, Lower arm ir mažiau svarbus Upper arm.

Kažkaip keista, nes dažnai apsižiūriu važiuokle ir defektus pastebiu anksčiau, nei pradedu jausti variuodamas

Yra 3 mazgai kuriuos reikia apžiūrėti: Trailing arm, Lower arm ir mažiau svarbus Upper arm.

Kažkaip keista, nes dažnai apsižiūriu važiuokle ir defektus pastebiu anksčiau, nei pradedu jausti variuodamas

Mitsubishi Galant 2.5 V6-24
BMW 525 E39 Touring
BMW 525 E39 Touring
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Iš patirties galiu pasakyti kad Jūs klystateMartyna$ rašėCOLON ir mažiau svarbus Upper arm.
![]()

- Martynas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1953
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 22, 14:26
- AutomobilisCOLON Galant V6
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Patikslinkite, kurioje vietoje įžvelgiat mano klaida. Busiu dėkingas. Priimsiu visas patirtis
P.S. Aš nepaskelbiau diagnozes, tai buvo tik spėjimas-įtarimas (ir nukreipimas, nuo ko pradėti). Turiu panašia problema, kuria žadu išspręsti per ateinanti savaitgali.

P.S. Aš nepaskelbiau diagnozes, tai buvo tik spėjimas-įtarimas (ir nukreipimas, nuo ko pradėti). Turiu panašia problema, kuria žadu išspręsti per ateinanti savaitgali.
Mitsubishi Galant 2.5 V6-24
BMW 525 E39 Touring
BMW 525 E39 Touring
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Na, parasei kad tas "Upper arm" maziau svarbus. Bet butent i ji servizuose, per TA ir t.t. maziausiai kreipia demesi. Nes ji sunkiausia iziuret tiems kas nezino. Bet sito salenbloko susidevejimas labai turi itaka automobilio stabilumui ir plaukiojamui.
Jokiu budu nenorejau pasakyt kad isvardinai kazka blogai, tik norejau pasakyt kad visos gumos ir mazgai yra svarbus vaziuoklej (nebent tik blogos stabilizatoriaus gumos kenkia komfortui)
Jokiu budu nenorejau pasakyt kad isvardinai kazka blogai, tik norejau pasakyt kad visos gumos ir mazgai yra svarbus vaziuoklej (nebent tik blogos stabilizatoriaus gumos kenkia komfortui)

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- UžsiregistravoCOLON 2009 01 06, 20:33
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant 95 TD
prie to pacio noriu paklaust. ar keiciasi visa svirtis.ar presuojasi i jas sailentblokai (ar jie parduodami atskirai ar tik su visomis svirtimis)?
Klausiu nes man isplyso UPPER ARM svirties guma.
Klausiu nes man isplyso UPPER ARM svirties guma.
Mitsubishi Galant 95 GLS TD