Vairuotojo puses priekinis ratas

Klausimai susiję su važiuoklės ir stabdžių remontu
Vox
Dalyvis
PranešimaiCOLON 5
UžsiregistravoCOLON 2008 12 14, 01:04
AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant

Vairuotojo puses priekinis ratas

Neperskaitytas pranešimas Vox » 2008 12 14, 01:41

Sveiki visi,
Vat, turiu tokia beda, tik jau nebezinau, kaip ja spresti. Nusipirkau '98 galant, viskas buvo tvarkoj, kol nenutiko toks ivykis.. Gavo mano galant i priekini vairuotojo sona (nunese sparna su ratu iki vairuotojo dureliu). Sutvarke viska. Idejo naujas sakes, antgalius, amortizatorius neseniai prieky keiciau, granata nauja stovi. Kaladeles keistos pries avarija. Bet kartais atsiranda, net nezinau kaip bepavadinti, toks ciksejimas. Jis atsiranda tokiais momentais: kai imeti pavara ir greiciau atleidi sankaba arba kai nuo kalniuko variklis pristabdo masina - zodziu atsiranda toks ciksejimas ant tempimo. Nezinau, jau paranoja baigia ivaryti, o ir kisene tusteja be reikalo... Gal kam esa kazkas pan buve? Nes joks servisas nesugeba pasalinti. Ir apskritai esu servisais Vln nusivyles, nes jie paziuri ir tvarko tik tai, ka pats pasakai, toliau akies neuzmes...
P.S. niekur nesu mates Galant 2.0l su 107 kw, o pas mane ant dokumentu taip parasyta. Ar taip gali buti? :)
Dekingas uz pagalba ;)

Vartotojo avataras
Sky'us
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3305
UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 15:22
AutomobilisCOLON MG
MiestasCOLON Sun City
CONTACTCOLON

Re: Vairuotojo puses priekinis ratas

Neperskaitytas pranešimas Sky'us » 2008 12 14, 02:14

Gal tu nekreipk demesio ir viskas, jei vaziuoti tau netrugdo sis reikalas. Lai ciksi ir tiek. Gal cia isvis kur variklyje kokia paduske atsileidus, ar dar koks velnias. Gal siaip kur ko nedasuko. Nuvaryk i tech apaziuriu centra, sumokesi 10lt uz patikra ir pasakys, viskas ok ar ne.
Niuansu ten begales gali buti, svarbu vaziuokle tvarkinga, masina vaziuoja ir tiek.

Vartotojo avataras
Singas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 341
UžsiregistravoCOLON 2006 05 03, 09:00
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Singas » 2008 12 15, 09:26

Sky'us rašėCOLONGal tu nekreipk demesio ir viskas, jei vaziuoti tau netrugdo sis reikalas. Lai ciksi ir tiek. Gal cia isvis kur variklyje kokia paduske atsileidus, ar dar koks velnias. Gal siaip kur ko nedasuko. Nuvaryk i tech apaziuriu centra, sumokesi 10lt uz patikra ir pasakys, viskas ok ar ne.
Niuansu ten begales gali buti, svarbu vaziuokle tvarkinga, masina vaziuoja ir tiek.
Nuo tokių "lai caksi" tai labai nervai ėdasi. Ypač kai susirenka kelios tokios smulkmenos.
Autorių užjaučiu :wink:
Galant 2.5 Avance '02 - Blackie
Carisma 1.6 GLX '96 - first love sold

Vartotojo avataras
Dzhedaj
Garbės narys
PranešimaiCOLON 15290
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
SkypeCOLON dzhedajus
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Dzhedaj » 2008 12 15, 09:39

Na man iš tokio ale ciksėjimo gavosi barškėjimas ir baigėsi dėžės remontu :)
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...

Hyundai i30N Performance

Vox
Dalyvis
PranešimaiCOLON 5
UžsiregistravoCOLON 2008 12 14, 01:04
AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant

Neperskaitytas pranešimas Vox » 2008 12 15, 16:46

Tai as ir sakau, gal kas gali ka nors konkreciau patarti?
Nes kiek "meistru" ziurejo, tiek nieko nerado...
O tas "ciksejimas" baigia paranoja ivaryti...

Vartotojo avataras
paulenz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3122
UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas paulenz » 2008 12 17, 18:28

Singas rašėCOLONNuo tokių "lai caksi" tai labai nervai ėdasi. Ypač kai susirenka kelios tokios smulkmenos.
Autorių užjaučiu :wink:
Mane tai ziauriai nervina,kai kas nors is salono plastmasiu barska,nebegaliu vaziuot toliau. Pradedu tada dauzyt ten viska. :D
2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.

Vartotojo avataras
Marozas66
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2946
UžsiregistravoCOLON 2007 11 19, 15:41
AutomobilisCOLON Vag'enas
SkypeCOLON Sharhanas
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Marozas66 » 2009 01 01, 10:52

o man tas cikcejimas pamazu pavirto i kaladeliu skersavimasi, bent jau itariu, nes staiga pradeda must vaira i viena puse, o musimas atsiranda, kaip autorius sako, vaziuojant nuo kalno, staiga paletinant ir pan... Snd meginsiu issitraukt tas kaladeles ir pradildint sonus...ziuresim ar pades. Beje tikrindamas kaladeles radau vairo traukes angaliuka paskutini atodusi leidzianti. Gal ir tame beda....?
Galant V6(-)
Audi a6 Avant quattro 2.4(-)
Audi a6 S-line 2.8(-)
Vw Golf (+)

BUTTON_POST_REPLY