pas tave nera skardeliu kurios prispaudzia kaladelesCMEPTb rašėCOLONir man idomu kas ir kur ta strupcyn randasi nes pas mane 1g irgi gale kazkas barska o ka pakeli rankini (vaziuodamas) tai barskejimas dingsta

pas tave nera skardeliu kurios prispaudzia kaladelesCMEPTb rašėCOLONir man idomu kas ir kur ta strupcyn randasi nes pas mane 1g irgi gale kazkas barska o ka pakeli rankini (vaziuodamas) tai barskejimas dingsta
jo,čia vienai pusei tokia kaina,yra kinietiškų ar kokių ten tai gal apie 150lt,aš tai nusipirkau už 50lt dar net ir su stabdžių diskais ir su vienu suportuCMEPTb rašėCOLONemmm o amortikai negali buti? nes nesenai vaziavau su pilna masina tai garsaso beeik nebuvo o ei ir buvo tai tikrai tilesns nei su tuscia masina
skalbiniu_Wagis` cia vienai pusei????![]()
![]()
nu tai čia jau ieškokis devėtus,aš dėvėtus pirkau,nes iš parduotuvės 1000% negausi naujų už tokią kainąCMEPTb rašėCOLONtai tu ne is parduotuves pirkai?gal ir man taip pigiai gautum????
![]()
vaiduska rašėCOLONrytoj vaziuojiu draugas atiduoda beveik visa sigmos vaziuokle reikes kazka ziureti kas blogai jei tiks pasikeisti
O gal suportai su diskais irgi bus?vaiduska rašėCOLONrytoj vaziuojiu draugas atiduoda beveik visa sigmos vaziuokle reikes kazka ziureti kas blogai jei tiks pasikeisti
Man reikiavega rašėCOLONStupicu ir disku nereikia jau pasikeiciau reikia galiniu spyruokliu
Kam tau sigmos stupicu?CMEPTb rašėCOLONman ir stupicu reikia