jau nervai nelaiko
jau nervai nelaiko
nelaiko nervai nes turiu vazinet maga atsisukes garsiai kad negirdeciau girgzdejimu, nesuprantu kas yra, ar kokios plastmases girgzda ar kokie tai shudai, op dugnu pajudant is vietos gyyyrkst kazkas, per duobes vaziuojant po kapotu irgi gyyyrkzt, toks garsas kaip sedeciau ant seno medinio kreslo ir supuociaus, kaip kokia medine kede girgzda visur, blinpirma minti gal po apacia glusakas po ziemos atsikabino nuo kokios gumos ir trinasi i kebula kur nors, kita mintis, ar negali tai buti antikorozinio padengimo pasekmes??? gal smala prilindo i gumines kokias ertmes. Patarkti, kur ka ziuret, nes kai nevaziuoji judini masina niekas netraska, tik kai vaziuoji, ant posukiu pwer duobeles, amortikus praejau visi tyliai dirba nebesuprantu nieko padekit, gal zinot kokiu meistriuku, kurie visapsusiskai ismano apie viska masinoje, bet kad Klaipedoje butu. JAU VISKAS NEBELAIKO NERVAI, jauciuosi, kaip vaziuociau su rusiska masina, kurioje viskas traska
(((

Lancer 94-95, 1.6 benzas, gerai eina, tik pastoviai islenda koks shudukas 

- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
tiktais sailentblokas, bet kaip minejo kolega Dzhedaj, tai sunku rasti pakelus automasina 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
bet pas jus irgi kaip varle kokia guuurkt???
blin vaziuoji ir bijai, kad koks kebulo gabalas nenukristu, kai nezinai kas yra, beje man reikia ir kebulo geometrija daryt zinau klaipedoje tik dvi vietas kol kas kur daro vista ir visoda servisai, vistoj sako 300, istampymas, ar verta daryt? nes man del to niekaip nepadaro ratu suvedimo, vienas ratas (desinej priekyje) nezymiai arciau posparnio nei kairys, blin bijau kad padangu man neestu, kaip manot, gal zinot kur dar kebulo geometrija daro, ir kokios kainos mazdaug? O uz salenblokus Aciu, kad pataret, reikes pasikeist

Lancer 94-95, 1.6 benzas, gerai eina, tik pastoviai islenda koks shudukas