Problemos su 96m. Galanto pavarų dėže arba sankaba?!

Klausimai susiję su pavarų dėžės ar sankabos remontu
mano2centai
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3
UžsiregistravoCOLON 2007 09 06, 15:53
MiestasCOLON Vilnius

Problemos su 96m. Galanto pavarų dėže arba sankaba?!

Neperskaitytas pranešimas mano2centai » 2007 09 06, 16:51

Sveiki,

Turiu problemą su 96m. Galant 2.0 TD: kai variklis išjungtas, pavaros mėtosi be problemų, bet kuomet variklis užkurtas - išmynus sankabą niekaip neišeina įjungti bėgio :( .
Patarkit, prašau, kur pradėti ieškoti sliekų.

Vartotojo avataras
taxistas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 1981
UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
AutomobilisCOLON e38, M67
SkypeCOLON valentaspilz
MiestasCOLON Dzukija
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas taxistas » 2007 09 06, 21:30

na, jei negali ijungti nei vieno biegio, sankabai amen
ex: galant 95' TD, 97' TD
e38 M67

http://www.fxpro.co.uk/

vaidas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 376
UžsiregistravoCOLON 2006 11 15, 17:50
MiestasCOLON Kaunas

Re: Problemos su 96m. Galanto pavarų dėže arba sankaba?!

Neperskaitytas pranešimas vaidas » 2007 09 06, 21:59

mano2centai rašėCOLONSveiki,

Turiu problemą su 96m. Galant 2.0 TD: kai variklis išjungtas, pavaros mėtosi be problemų, bet kuomet variklis užkurtas - išmynus sankabą niekaip neišeina įjungti bėgio :( .
Patarkit, prašau, kur pradėti ieškoti sliekų.
Sankaba neissimina. Gali buti kelios priezastys:

arba su sankabos hidraulika kasnors negerai arba jau kazkas viduj su sankaba pabiro. Bet greiciau pagal mane su hidraulika problemos bus. Paziuret reikia ar skyscio pakankamai yra ir kaip cilindriukas vaiksto prie greiciu dezes. Galima vienam netgi ta styriu rankiniu budu pelenkt ir tada paziuret ar isimes begiai ar ne. Jei isimes tada problemos su hidraulika, reiskia cilindriukas nepakankamai nuspaudzia ta styriu, bent jau as toki atveji mates.
93m. Galant 1.8 16V 85kw

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439
UžsiregistravoCOLON 2007 04 03, 00:37

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 09 07, 10:24

Eee ta shtyriuka ranka palenkti tai man atrodo reikia gerai koshes pavalgius but :lol:
Siaip tiesiog galima pazhiureti ar minkant pedala sankabos vaikshto normaliai tas cilindriukas kur prie begiu dezhes yra :roll:
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

mano2centai
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas mano2centai » 2007 09 07, 10:43

Ačiū už patarimus.
Šiandien reikės apžiūrėti ar tvarkingai vaikšto cilindriukas prie greičių dėžės. Jeigu cilindriukas vaikšto netvarkingai, tai ar įmanoma tą cilindriuką pakeisti nenuimant greičių dėžės (įtariu, kad ne)?

vaidas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 376
UžsiregistravoCOLON 2006 11 15, 17:50
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas vaidas » 2007 09 07, 21:36

mano2centai rašėCOLONAčiū už patarimus.
Šiandien reikės apžiūrėti ar tvarkingai vaikšto cilindriukas prie greičių dėžės. Jeigu cilindriukas vaikšto netvarkingai, tai ar įmanoma tą cilindriuką pakeisti nenuimant greičių dėžės (įtariu, kad ne)?
Galima laisvai, jis isorej gi juk pritvirtintas, bet atkreipk demesi ne i vien cilindriuka, jei jis blogai vaiksto tikimybe kad jis kaltas maza, nebent skystis bega ar panasiai,paziurek gal kur tai vamzdelis prakiures yra, gal skyscio nebera uztektinai, dar gali problemos but ir cilindriuke kur pedalas spaudzia.

O minkant pedala taj ten zinok Proxas aisku gali uzpumpuot kad pradetu metytis, bet ten dazniausiai truksta labai nedaug iki begio imetimo. Kaip skant protiv loma net prioma :D uzkisi koki tais inagi ir palenki, bo tiesa su ranka nelabai ka nuveiksi nebent ora pagadinsi :), nors kas ten zino....
93m. Galant 1.8 16V 85kw

Vartotojo avataras
Deikas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 117
UžsiregistravoCOLON 2005 07 18, 03:00
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Deikas » 2007 09 09, 19:56

vaidas rašėCOLON
mano2centai rašėCOLONAčiū už patarimus.
Galima laisvai, jis isorej gi juk pritvirtintas, bet atkreipk demesi ne i vien cilindriuka, jei jis blogai vaiksto tikimybe kad jis kaltas maza, nebent skystis bega ar panasiai,paziurek gal kur tai vamzdelis prakiures yra, gal skyscio nebera uztektinai, dar gali problemos but ir cilindriuke kur pedalas spaudzia.

O minkant pedala taj ten zinok Proxas aisku gali uzpumpuot kad pradetu metytis, bet ten dazniausiai truksta labai nedaug iki begio imetimo. Kaip skant protiv loma net prioma :D uzkisi koki tais inagi ir palenki, bo tiesa su ranka nelabai ka nuveiksi nebent ora pagadinsi :), nors kas ten zino....
na man tas pats buvo tai tiesiog pro sankabos cilindriuka (prie dezes ne prie pedalo) leido skysti, t.y. cilindriuko gumytes buvo sukietejusios... norejau pradzioje keisti visa cilindriuka, bet kai niekur negavau... galvojau chana... bet atsitiktinai uztaikiau nusipirkti tiesiog cilindriuko sstumokliuka su naujom gumytem... pakeiciau... ir ... KAIP NAUJAS !!! pries savaite nuvaziavau 5000km iki Belgijos ir atgal, rezultatas - cilindriukas vis dar veikia ir neleidzia jokio skyscio, taigi sankaba puikiai veikia...

paziurek gal kartais ir pas tave is pacio cilindriuko sankabos hidraulini skysti leidzia.. :)
I love my family having
Mitsubishi Galant 1994
2.0 V6-24 (6A12)

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2007 09 10, 09:37

taigi apie tas pačias problemas kalbama jau ne vienoj temoj ;)
nekurkit naujų :wink:
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

mano2centai
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas mano2centai » 2007 09 10, 10:17

Deikas rašėCOLON
vaidas rašėCOLON

na man tas pats buvo tai tiesiog pro sankabos cilindriuka (prie dezes ne prie pedalo) leido skysti, t.y. cilindriuko gumytes buvo sukietejusios... norejau pradzioje keisti visa cilindriuka, bet kai niekur negavau... galvojau chana... bet atsitiktinai uztaikiau nusipirkti tiesiog cilindriuko sstumokliuka su naujom gumytem... pakeiciau... ir ... KAIP NAUJAS !!! pries savaite nuvaziavau 5000km iki Belgijos ir atgal, rezultatas - cilindriukas vis dar veikia ir neleidzia jokio skyscio, taigi sankaba puikiai veikia...

paziurek gal kartais ir pas tave is pacio cilindriuko sankabos hidraulini skysti leidzia.. :)
Sveiki,

Su hidraulika viskas tvarkoje - niekas niekur nelaša. Pats cilindriukas irgi vaikšto.
Buvo šovus mintis nuiminėti greičių dėžę, bet paskaičius manualą atšoko mintis - beveik visą priekinę pakabą tektų išrinkti, kad pilnai nuimti greičių dėžę.
Taigi auto atiduotas į servisą - žiūrėsim, ką pasakys.

BUTTON_POST_REPLY