Turiu problemą su 96m. Galant 2.0 TD: kai variklis išjungtas, pavaros mėtosi be problemų, bet kuomet variklis užkurtas - išmynus sankabą niekaip neišeina įjungti bėgio

Patarkit, prašau, kur pradėti ieškoti sliekų.
Sankaba neissimina. Gali buti kelios priezastys:mano2centai rašėCOLONSveiki,
Turiu problemą su 96m. Galant 2.0 TD: kai variklis išjungtas, pavaros mėtosi be problemų, bet kuomet variklis užkurtas - išmynus sankabą niekaip neišeina įjungti bėgio.
Patarkit, prašau, kur pradėti ieškoti sliekų.
Galima laisvai, jis isorej gi juk pritvirtintas, bet atkreipk demesi ne i vien cilindriuka, jei jis blogai vaiksto tikimybe kad jis kaltas maza, nebent skystis bega ar panasiai,paziurek gal kur tai vamzdelis prakiures yra, gal skyscio nebera uztektinai, dar gali problemos but ir cilindriuke kur pedalas spaudzia.mano2centai rašėCOLONAčiū už patarimus.
Šiandien reikės apžiūrėti ar tvarkingai vaikšto cilindriukas prie greičių dėžės. Jeigu cilindriukas vaikšto netvarkingai, tai ar įmanoma tą cilindriuką pakeisti nenuimant greičių dėžės (įtariu, kad ne)?
na man tas pats buvo tai tiesiog pro sankabos cilindriuka (prie dezes ne prie pedalo) leido skysti, t.y. cilindriuko gumytes buvo sukietejusios... norejau pradzioje keisti visa cilindriuka, bet kai niekur negavau... galvojau chana... bet atsitiktinai uztaikiau nusipirkti tiesiog cilindriuko sstumokliuka su naujom gumytem... pakeiciau... ir ... KAIP NAUJAS !!! pries savaite nuvaziavau 5000km iki Belgijos ir atgal, rezultatas - cilindriukas vis dar veikia ir neleidzia jokio skyscio, taigi sankaba puikiai veikia...vaidas rašėCOLONGalima laisvai, jis isorej gi juk pritvirtintas, bet atkreipk demesi ne i vien cilindriuka, jei jis blogai vaiksto tikimybe kad jis kaltas maza, nebent skystis bega ar panasiai,paziurek gal kur tai vamzdelis prakiures yra, gal skyscio nebera uztektinai, dar gali problemos but ir cilindriuke kur pedalas spaudzia.mano2centai rašėCOLONAčiū už patarimus.
Šiandien reikės apžiūrėti ar tvarkingai vaikšto cilindriukas prie greičių dėžės. Jeigu cilindriukas vaikšto netvarkingai, tai ar įmanoma tą cilindriuką pakeisti nenuimant greičių dėžės (įtariu, kad ne)?
O minkant pedala taj ten zinok Proxas aisku gali uzpumpuot kad pradetu metytis, bet ten dazniausiai truksta labai nedaug iki begio imetimo. Kaip skant protiv loma net priomauzkisi koki tais inagi ir palenki, bo tiesa su ranka nelabai ka nuveiksi nebent ora pagadinsi
, nors kas ten zino....
Sveiki,Deikas rašėCOLONna man tas pats buvo tai tiesiog pro sankabos cilindriuka (prie dezes ne prie pedalo) leido skysti, t.y. cilindriuko gumytes buvo sukietejusios... norejau pradzioje keisti visa cilindriuka, bet kai niekur negavau... galvojau chana... bet atsitiktinai uztaikiau nusipirkti tiesiog cilindriuko sstumokliuka su naujom gumytem... pakeiciau... ir ... KAIP NAUJAS !!! pries savaite nuvaziavau 5000km iki Belgijos ir atgal, rezultatas - cilindriukas vis dar veikia ir neleidzia jokio skyscio, taigi sankaba puikiai veikia...vaidas rašėCOLON
Galima laisvai, jis isorej gi juk pritvirtintas, bet atkreipk demesi ne i vien cilindriuka, jei jis blogai vaiksto tikimybe kad jis kaltas maza, nebent skystis bega ar panasiai,paziurek gal kur tai vamzdelis prakiures yra, gal skyscio nebera uztektinai, dar gali problemos but ir cilindriuke kur pedalas spaudzia.
O minkant pedala taj ten zinok Proxas aisku gali uzpumpuot kad pradetu metytis, bet ten dazniausiai truksta labai nedaug iki begio imetimo. Kaip skant protiv loma net priomauzkisi koki tais inagi ir palenki, bo tiesa su ranka nelabai ka nuveiksi nebent ora pagadinsi
, nors kas ten zino....
paziurek gal kartais ir pas tave is pacio cilindriuko sankabos hidraulini skysti leidzia..