vel shlubuoja sankaba...
- Pauliens
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 227
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 29, 03:00
- AutomobilisCOLON ecliupse 1g
- MiestasCOLON Siauliai
vel shlubuoja sankaba...
pradedant vazhiuoti ish vietos auto nezshmonishkai kratosi.. nebent startuoji aukshtoim apsukom ir labai letai atleidineji sankaba kai pradeda kratytis truputi vel paspaudi ir vazhiuoji jau normaliai jokiu beda nera vazhiuojant kai auto jau isibegejas.. gali but diskatoriaus plokshetle luzhusi? dar prisikliausiai kad tai gali atsistikt del suplyshusiu gumu.. imanoma? gal kam yra atsitikusi panashi beda. pasidalinkit ispudzhiais:}}
1g eclipse raudona juodu stogu raudona stoike;}}}
- tomarinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1613
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 09, 16:23
- AutomobilisCOLON 1g, e36
- SkypeCOLON Tomaz911
- MiestasCOLON Kaunas
Re: vel shlubuoja sankaba...
nebus variklio pagalves ?
BMW e36 325 coupe
Mitsubishi Eclipse 1G DOHC2000 92m. RED/BLACK
Mitsubishi Eclipse 1G DOHC2000 92m. RED/BLACK
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 90
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 13, 21:04
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse 1G targa
- MiestasCOLON Vilnius
Na pas mane buvo paplyshusios pagalves, bet spejau pasikeist tik priekine ir paklijuot virsutine, galvojau tame problema, bet pasirodo nevien.
Pas mane masina labai grubiai startuoja is vietos taip pat labai nemaloniai persijungineja ish 1 i 2 begi. Kartais atrodo kad variklis su ratais pajuda pirmi , o tik tada kebulas
Taigi atradau beda priekiniu sakiu gumose, pasirodo jos jau issidraskiusios ir ratas juda pirmin atgal kitoje puseje tas pats, tai vat keisiu gumas ir tikesiuos pagerejimo.
Dar viena nemalonaus vaziavimo priezastis - netolygiai paveikiantis akseleratoriaus troselis, spaudziant gazo pedala jis pradzioje svelniai mimnasi, o tada lyg pastringa kazkur ir vel svelniai. Gaunasi arba per mazai gazo ir masina gesta, arba daug ir vos nesikasa
Na teko priprast ir koja valdyt lyg chirurgui
Pas mane masina labai grubiai startuoja is vietos taip pat labai nemaloniai persijungineja ish 1 i 2 begi. Kartais atrodo kad variklis su ratais pajuda pirmi , o tik tada kebulas

Taigi atradau beda priekiniu sakiu gumose, pasirodo jos jau issidraskiusios ir ratas juda pirmin atgal kitoje puseje tas pats, tai vat keisiu gumas ir tikesiuos pagerejimo.
Dar viena nemalonaus vaziavimo priezastis - netolygiai paveikiantis akseleratoriaus troselis, spaudziant gazo pedala jis pradzioje svelniai mimnasi, o tada lyg pastringa kazkur ir vel svelniai. Gaunasi arba per mazai gazo ir masina gesta, arba daug ir vos nesikasa

Na teko priprast ir koja valdyt lyg chirurgui

DSM 1G 2.0 Targa
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 01, 18:39
- AutomobilisCOLON Mistubishi Eclipse GS 93 juoda
- MiestasCOLON Kaunas
Ir siaip eclipse lb jautri masina bent jau del pedalu jautrumo tai tikrai
- DSM
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 60
- UžsiregistravoCOLON 2011 09 29, 12:24
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS 1G
- MiestasCOLON Vilnius
ta pati bėda kaip gerb. temos autoriaus...
tik man pašilus mašinai, po kokių 10 - 15 min. atsiranda ši bėda, deja, po tiek laiko kaip tik sėdu į kamščius ...
gal kas išsprendėte šią problemą?
tik man pašilus mašinai, po kokių 10 - 15 min. atsiranda ši bėda, deja, po tiek laiko kaip tik sėdu į kamščius ...

gal kas išsprendėte šią problemą?
DSM - Devotion.Soul.Machine.