nu jei kada reikes kazka keist greiciu dezej reiks bandyt imtDzhedaj rašėCOLONSunkiai...
Ne veltui uzh toki darba gi 150lt nori

Va pas tave bėdos su sinhronizatoriais.Hoplitas rašėCOLONPasmane tai su 2 ir 3 problema su garsu grrrr isimeta kai salta arba pergeit meti (3 kartais ismeta), tai jei vieno begio remontas apie 150 man gaunasi 300 uz remonta ir uzdejimas nuemimas 150 tai tada gal pradet mastyt apie nauja deze uz 400ltRamoonas rašėCOLONAr bėgį išmeta TIK tada kai gazą numeti ar bet kada?
su 1 ir 3 bėgiais tokių problemų nėra?![]()
![]()
![]()
Pas mane ta pati beda, tik begis issimeta kai tarkim lekiant autostrada atleidziu gazo pedalaspeedas rašėCOLONBevaziuojant automatiskai is 5 pavaros begis issimusa i laisva. Kur cia problema? na jei vaziuoji ranka prilaikai, tai vaziuojam toliau, viskas normaliai, bet reikia prilaikyti ranka... kas cia galetu buti, rimtas gedimas ar ne? jei kas su tokiom problemom susidure, gal zinote, kiek ta laime gali kainuoti? gal pats kaip nors susitvarkysiu, nors ten greiciu dezej as zaliai geltonas... Dekui jums uz atsakymus
Na aisku galima ir "ne begiu" lakstyt, t.y. ant laisvu, ale vis vien kazkokio "begio" reikia, kad toki greiti ne nuo kalniuko pasiektMatosas rašėCOLONnujau nujau nereikia, žinoma reikianegi 80km/h bėgiu lakstai
150Lt nuimti ir uždėti, 100Lt išrinkti ir sudėti dėžę, sinchronizatoriaus žiedai tinka nuo Hyundai 50Lt (bet ne kiekvienas meistras tai žino), krumpliaračio gamyba apie 150Lt (naujas 900Lt ir po 2 savaičių nuo užsakymo). O po kelių mėnesių važinėjimo įrėmus ričiagą, bėgis iš viso nesijunginės.speedas rašėCOLONChebra, kai kas cia rase su isemimu ir padejimu + remontas kokiu 300 lt tikrai nesiruosiu moketi, hepl. gal cia nedidele problema? arba reiks koki pagali veziotis, paremsiu riciagabet ar toli nuvaziuosiu
jei kaliega megstate virsyti greiti mieste tai 5 gaikes reikia, bet siaip koki rimtesni manevra atlikt uztenka 4-tos, o mano manymu Vilno su tokiom korkom tratuaruose tai ir 3-gaikes per daug, rekomenduoju "Smart" mobile not Eclipse it is to space for youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuMatosas rašėCOLONnujau nujau nereikia, žinoma reikiaAikste rašėCOLONNu jo mieste 5 gaikes nereikia, o uzmiesti nuo trauzu guma uzdek ir bus gerai ..................negi 80km/h bėgiu lakstai
rimtesniems manevrams kaip tik zhemesne tenka naudotAikste rašėCOLON jei kaliega megstate virsyti greiti mieste tai 5 gaikes reikia, bet siaip koki rimtesni manevra atlikt uztenka 4-tos, o mano manymu Vilno su tokiom korkom tratuaruose tai ir 3-gaikes per daug, rekomenduoju "Smart" mobile not Eclipse it is to space for youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
na apie greitį kaip ir šnekėjom, nesijaučiu mieste kai pralio trasoj ir nesistengiu kitiem įrodyt kad mes ištikrūjų važiuojam slalome, o ne svanoriu pr. tieisog yra vietų kur greitis iki80km/h ir šiaip sakyk kad niekada neviršiji greičio iki ašarų pažvengsiu iš tavęsAikste rašėCOLONjei kaliega megstate virsyti greiti mieste tai 5 gaikes reikia, bet siaip koki rimtesni manevra atlikt uztenka 4-tos, o mano manymu Vilno su tokiom korkom tratuaruose tai ir 3-gaikes per daug, rekomenduoju "Smart" mobile not Eclipse it is to space for youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuMatosas rašėCOLON nujau nujau nereikia, žinoma reikianegi 80km/h bėgiu lakstai
Niekada nevirshiju, bo pas mane puse kraujo vokishko gyslomis teka........Matosas rašėCOLONna apie greitį kaip ir šnekėjom, nesijaučiu mieste kai pralio trasoj ir nesistengiu kitiem įrodyt kad mes ištikrūjų važiuojam slalome, o ne svanoriu pr. tieisog yra vietų kur greitis iki80km/h ir šiaip sakyk kad niekada neviršiji greičio iki ašarų pažvengsiu iš tavęsAikste rašėCOLON jei kaliega megstate virsyti greiti mieste tai 5 gaikes reikia, bet siaip koki rimtesni manevra atlikt uztenka 4-tos, o mano manymu Vilno su tokiom korkom tratuaruose tai ir 3-gaikes per daug, rekomenduoju "Smart" mobile not Eclipse it is to space for youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
net pac ponas prezidentas niekada nesilaiko KET
kur jus radot, kad uz150 lt begiu deze nuimtu ir uzdetuVytas rašėCOLON150Lt nuimti ir uždėti, 100Lt išrinkti ir sudėti dėžę, sinchronizatoriaus žiedai tinka nuo Hyundai 50Lt (bet ne kiekvienas meistras tai žino), krumpliaračio gamyba apie 150Lt (naujas 900Lt ir po 2 savaičių nuo užsakymo). O po kelių mėnesių važinėjimo įrėmus ričiagą, bėgis iš viso nesijunginės.speedas rašėCOLONChebra, kai kas cia rase su isemimu ir padejimu + remontas kokiu 300 lt tikrai nesiruosiu moketi, hepl. gal cia nedidele problema? arba reiks koki pagali veziotis, paremsiu riciagabet ar toli nuvaziuosiu
Iš viso remontas apie 450Lt.