Didelis aciu. Uz patarimus.
1. Parduot mašiną su esamu defektu už pigiau, nei rinkoje sveikos.Juliusss rašėCOLONSveiki, turiu problema Colte (pusiau automatine greiciu deze) atbulinis begis to veikia to neveikia, nuveziau masina y "inchkape" Mitsubishi atsovai ir t.t. prijunge prie kompo, patikrino viska. Kompjuteris rodo kad viskas tvarkoje gedimu nera bet atbulinis begis tai veikia tai neveikia. Servisas surado kazkokia detale "deveta", 400eu (garantijos kad veiks nera), begiu perjungimo modulis kazkoks. Man atrodo kad cia yra http://www.sinspeed.co.uk/mitsubishi-co ... r-repairs/ ir dar 400eu uz darbusVos nenukritau 800eu. Gal galetumet patart, ka siuo atveju daryt?
Didelis aciu. Uz patarimus.
Suprantu, tave. Matai kiek man cia pripasakojo as jau nesuprantu, ar cia ta detale ar isvis as kazka suprantuDzhedaj rašėCOLONPats radai UK, kas tvarko. Parašyk el. paštu, paklausk, kiek kainuoja paslauga. Nusiųst ir atgal gaut savo sąskaita per kurjerius tikrai nekainuos 400Eur, o išimt ir įdėt, tikriausiai, dauguma garažinių sugebės...
perrase (atnaujino) programa "Inscape" autoservise. nepadejo. Aciu uz patarima.Vojus rašėCOLONtada bandyk justislovo varianta. tikrai bus kompo arba programos beda. neskubek taisyt ar keist i deze.
O ka mano jie, kur perase programa? nes lieka tada kompas, arba sankaba, ar elektrinis perjungejas, arba sinchronizatorius. Sankabos varianta reiktu atmesti nes jei ji kalta butu tai ir pirma begy taip pat sunkiai jungtu. kai nejungia atbulinio bandyk vos vos sujudint i prieky ir dar ant judancios masinos junk atbuliny, jei jungs tai bus sinchronas. Jei nee tai nzn, spresk pats.Juliusss rašėCOLONperrase (atnaujino) programa "Inscape" autoservise. nepadejo. Aciu uz patarima.Vojus rašėCOLONtada bandyk justislovo varianta. tikrai bus kompo arba programos beda. neskubek taisyt ar keist i deze.