skuibei reikia pagalbos, del eclipse 1992 m.
- rimvis.br
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 11, 10:26
- AutomobilisCOLON mitsubishi eclipse
- MiestasCOLON LTU
skuibei reikia pagalbos, del eclipse 1992 m.
ji nenori dirbti ant zemu apsuku, sunkiai labai greiteja, normaliai pradeda dirbti tik nuo 3000 apsuku
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- UžsiregistravoCOLON 2006 07 11, 13:28
- AutomobilisCOLON e46 328i
- MiestasCOLON Alytukas
Re: skuibei reikia pagalbos, del eclipse 1992 m.
O baltu dumu nemeta kartais?rimvis.br rašėCOLONji nenori dirbti ant zemu apsuku, sunkiai labai greiteja, normaliai pradeda dirbti tik nuo 3000 apsuku

P.s. parduok savo klipsa, nes nieko gero ten is jo, patikek

'99 Bmw 328i blackbitch
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
- rimvis.br
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 11, 10:26
- AutomobilisCOLON mitsubishi eclipse
- MiestasCOLON LTU
buvo persokes per tris, bet vostuvai liko sveiki, todel keiciau tempeja, skyva, ir visus dirzus, atstate originales mietkes, lyg ir degima sureguliavo, buvo daryta po to diegnostika, tai ismete klaida ties sroto matuokle, tai pakeiciau ir srauto matuokle, tada pakartojau diagnostika ir isvale visas klaidas, nu ir vistiek traukos nera nors visi meistrai sako kad variklis tvarkingas ir elekronika puiki
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 10:19
- AutomobilisCOLON Mitsubishi elipse
- MiestasCOLON Alytus
taigi taigi,radau čia kažkokią temą tai pamėginsiu prikelt ją su savo bėdom.
yra taip : užkūrus mašiną apsukos užkyla 2,5rpm ir iškart nukrenta ties 1,5rpm,kaip apšyla buna 900rpm-1,2rpm,poto šokinėja taip lyg neveiktų laisvos eigos varikliukas,aš jį išvalęs,bet variklis dirba drebėdamas,lyg būtų 500rpm.
Ant dujų dirba irgi drebėdamas ant laisvos eigos,bet kai užgesinu detonuoja variklis,nevisad bet detonuoja,mano manymų ant dujų laisvos eigos varikliukas gal išvis turėtų nedirbt?ar ne? ir dar tokia mintis ar negali būt prašokęs diržas ant kokio vieno dantuko? kaip taip netolygiai dirba.
ką daryt kolegos?
prirašiau aš čia,nežinau ar sklandžiai,bet gal ką patarsit. Variklis dūmų nemeta.
yra taip : užkūrus mašiną apsukos užkyla 2,5rpm ir iškart nukrenta ties 1,5rpm,kaip apšyla buna 900rpm-1,2rpm,poto šokinėja taip lyg neveiktų laisvos eigos varikliukas,aš jį išvalęs,bet variklis dirba drebėdamas,lyg būtų 500rpm.
Ant dujų dirba irgi drebėdamas ant laisvos eigos,bet kai užgesinu detonuoja variklis,nevisad bet detonuoja,mano manymų ant dujų laisvos eigos varikliukas gal išvis turėtų nedirbt?ar ne? ir dar tokia mintis ar negali būt prašokęs diržas ant kokio vieno dantuko? kaip taip netolygiai dirba.

ką daryt kolegos?

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- Galant2l
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 289
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 06, 22:03
- AutomobilisCOLON Galant glsi
- SkypeCOLON aurimasm.y
- MiestasCOLON Kaunas
Nu ka as cia galiu pasaky, pats labai mazai ismanau apie visa tai. Del dirzelio persokimo per 1dant tai gal neturetu buti toks drebejimas ar pan. Pas mane drebejimas yra uzkurus ant benzo, kadangi tik du cilindrai veikia, nes purkstukai uzsikimse. O at duju tai visks normaliai dirba, nu tik kartais buna kad apsukos ant laisvo uzkyla ant koikiu 1,5k bet i tai nekreipiu demesio, nes po kurio laiko normalizuojasi. Pabandyk zvakes patikrint, ar laidus gal pades. O check engine nedega?skalbiniu_Wagis` rašėCOLONtaigi taigi,radau čia kažkokią temą tai pamėginsiu prikelt ją su savo bėdom.
ką daryt kolegos?prirašiau aš čia,nežinau ar sklandžiai,bet gal ką patarsit. Variklis dūmų nemeta.
Mitsubishi galant glsi - sold
Mazda xedos6 v6
Mazda xedos6 v6
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- MiestasCOLON Alytus
nedega tikrai
o gali taip būt kad lambda zondas ant laisvų neveikia?
aš kažkodėl statyčiau už diržą nes užspaudus gazą ir pirštai caksi
reiks kurę dieną nuvaryt pas variklistus pažiūrėt

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- MiestasCOLON Alytukas
O kokiam diapazone apsuku pirstai caksi?skalbiniu_Wagis` rašėCOLONnedega tikraio gali taip būt kad lambda zondas ant laisvų neveikia?

'99 Bmw 328i blackbitch
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- MiestasCOLON Alytus
tarkim važiuoji 40-45km/h ir ysimeti ketvirtą bėgį užspaudi gazo ir girdisi tas caksėjimas
kažkodėl man vistiek jei ir laisvos eigos varikliukas nedadirba tai netūrėtų detonuot variklis,ir pirštai caksėt

kažkodėl man vistiek jei ir laisvos eigos varikliukas nedadirba tai netūrėtų detonuot variklis,ir pirštai caksėt

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- MiestasCOLON Alytukas
Hmmm... nu net ydomu pasidare, kas ten pas tave per ciudaiskalbiniu_Wagis` rašėCOLONtarkim važiuoji 40-45km/h ir ysimeti ketvirtą bėgį užspaudi gazo ir girdisi tas caksėjimas![]()

'99 Bmw 328i blackbitch
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- MiestasCOLON Alytus
manau,kad greit šita problema neišsispres,nes vistiek ir pas meistrus bus eilė,net nežinau kur varyt,bet bandysiu gal y luksnėnus pas tuos variklistus nuvažiuot bent paklaust jų nuomonės 

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- MiestasCOLON Alytukas
Nu variklistu patarimas buna dazniausiai "reik ardyt, nieko nebus kitaip"skalbiniu_Wagis` rašėCOLONmanau,kad greit šita problema neišsispres,nes vistiek ir pas meistrus bus eilė,net nežinau kur varyt,bet bandysiu gal y luksnėnus pas tuos variklistus nuvažiuot bent paklaust jų nuomonės

'99 Bmw 328i blackbitch