Eclipse variklio kaitimas?
Eclipse variklio kaitimas?
hija
eclipsui buvo biski problemu su kaitimu, radiatorius leist skystimuka pradejo, pasikeiciau radiatoriu, kuri laika buvo viskas normaliai, bet dabar erezijos prasidejo.
Tipo temperaturos datchikas rodo kad viskas normaliai, rodykle per viduri, bet blyn paspaudi tapke ir girdisi kaip kala variklis (garsai tokie patys kaip totaliai uzkaitus, tik ne taip garsiai) plius kvapai salone kartais padvelkia neaiskus (irgi tokie patys kai buvo uzkaites).
Kam nors taip buvo?
eclipsui buvo biski problemu su kaitimu, radiatorius leist skystimuka pradejo, pasikeiciau radiatoriu, kuri laika buvo viskas normaliai, bet dabar erezijos prasidejo.
Tipo temperaturos datchikas rodo kad viskas normaliai, rodykle per viduri, bet blyn paspaudi tapke ir girdisi kaip kala variklis (garsai tokie patys kaip totaliai uzkaitus, tik ne taip garsiai) plius kvapai salone kartais padvelkia neaiskus (irgi tokie patys kai buvo uzkaites).
Kam nors taip buvo?
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
Pas mane irgi leido antifrizą per radiatorių ir dar ten kažkur( nebuvau priėjes iki ten).Tai radiatorių pats išėmes susitvarkiau, bet va kažkur kitur dabar varo
ir negaliu iki ten prieiti... o pas tave tai nežinau kaip čia dabar, o negali būti dačikas parėjes ir nesamones rodo? velnias žino 

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- Ice_Gee
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 334
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 14, 23:00
- AutomobilisCOLON Eclipse G1 DSM
- MiestasCOLON Vilnius
G1-pas mane va dabar tokia pati problemike..vaziuoju kamsty ogi ziuriu dumeliai labai nezymiai ruksta kai sustoji.cia dabar ,galvoju. sustoju atidarau kapota ir ziuriu is radijatoriaus apacios,ten kur didysis ventiliatorius jis ,mat, apsislapines zaliai, nu psio jasna, galvoju,prakiuro,tai dabar vazineju dapylinedamas vandenuko
iskart suskubau skambint i devetu prekiu parda ,tai G1-am 200lt, acuroj visai naujas 400-450lt. nu pizioks galvoju,paskui draugelis sake,kad pas ji pardavime yra toks skystis,kuris neuzklijuoja (nes cia visai kitas),bet kuris uzoksiduoja visas skylutes..tai va bandysim padaryt.tai tikekimes pavyks
beje, prie a1 (antradienis) apie 21h. susitikau is mitsubishi klubo tokiu pat juodu klipsu,kuriam variklis uzkale (persimetem keliais zodziais) kadangi nepazistu,tai nzn kuris cia is jusu,bet didele uzuojauta
pasirodo ne man vienam taip nesiseka su eclipsu 

beje, prie a1 (antradienis) apie 21h. susitikau is mitsubishi klubo tokiu pat juodu klipsu,kuriam variklis uzkale (persimetem keliais zodziais) kadangi nepazistu,tai nzn kuris cia is jusu,bet didele uzuojauta

cia yra turbut mazuma tu, kuriem sekasi, o daugum tu - kuriem nesisekaIce_Gee rašėCOLON pasirodo ne man vienam taip nesiseka su eclipsu

P.S. Temos autoriaus aprasytas atvejis, panasu, kad vyksta ir su ex mano klipsu. Kartai keisti garsai is variklio, kaip kad uzkaitus buna, NEREGULIARIAI digineja skystis ausinimo ir apskritai nepatinka man variklio darbas kazkodel... (P.S. oro kamscio nera, termostatas pakeistas nauju)
Noras as nesijaudinu, nes zinant maniskio 1G variklio visa istorija, tai dar dziaugsmas kad jis vaziuoja

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)