reikia turbut viska ish eiles tikrint, filtrus visokius (oro labai smarkiai itakoja filtriukas) zhvakes, laidus ir t.t.

parashyk kas gavosiBambukaz rašėCOLONZvakes keistos, laidus tikrino, oro filtras keistas su zvakem pries ~6kkm, bet tokios sanaudos ir buvo visa laika (kazkodel tik dabar pradejau galvoti kad jos nemazos). Gali buti kad kuro fitra reikia pasikeisti, bet tada kame bajeris kad siltas gerai vedasi? Kad kaip cia kazkur rase per nakti benzinas subega atgal i baka?? na pabandysiu dar kuro filtra pasikeisti..ProXas rašėCOLONDiagnostika ir terodo dazhniausiai "leda" o 15 litru ramiai vazhinejant gausoka net su kondyshke turetu but![]()
reikia turbut viska ish eiles tikrint, filtrus visokius (oro labai smarkiai itakoja filtriukas) zhvakes, laidus ir t.t.
kai normaliai veikia tas laisvu apsuku varikliukas ir sovint masinai(uzkurtai aisku) pasukioji vaira apsukos turi nezimiai net pakylti-na taip meistriukas pasake.pas man dabar tik pakrutinus vaira vos ne iki 1000 apsuku rodo, atleidi vel normalizuojas.Bambukaz rašėCOLONaisku tas niekada irgi salyginis dalykas, nes nei karto diagnostikos as jai nedariau...o kaip buvo vazineta su ja pries tai ka gali zinoti
tai su vairo stiprintuvu susyje, variklis pasukinejus vaira gauna papildomos apkrovos, delto ir apsukos sukyla...aurimas2003 rašėCOLONkai normaliai veikia tas laisvu apsuku varikliukas ir sovint masinai(uzkurtai aisku) pasukioji vaira apsukos turi nezimiai net pakylti-na taip meistriukas pasake.pas man dabar tik pakrutinus vaira vos ne iki 1000 apsuku rodo, atleidi vel normalizuojas.Bambukaz rašėCOLONaisku tas niekada irgi salyginis dalykas, nes nei karto diagnostikos as jai nedariau...o kaip buvo vazineta su ja pries tai ka gali zinoti
sutinku, bet kai grybavo tas varikliukas tai gaudavos atvirkscia, apsukos krisdavo, nors ir nezymiai.rs_matrix rašėCOLONtai su vairo stiprintuvu susyje, variklis pasukinejus vaira gauna papildomos apkrovos, delto ir apsukos sukyla...aurimas2003 rašėCOLON kai normaliai veikia tas laisvu apsuku varikliukas ir sovint masinai(uzkurtai aisku) pasukioji vaira apsukos turi nezimiai net pakylti-na taip meistriukas pasake.pas man dabar tik pakrutinus vaira vos ne iki 1000 apsuku rodo, atleidi vel normalizuojas.
gali buti lemdo zondas ir laisvu apsuku sklende, automatine jiBambukaz rašėCOLONKeliu tema, gal atsiras kazkokiu minciu pas jus.. Taigi istorija toliau tesiasi, bet kad jau arteja salciai noriu ja kuo greiciau uzbaigti (cia apie ilga vedimasi ryte). Buvau Auto- Vytare, pakeite pramusta pypke, atliko dar karta diagnostika, istryne klaida is imobilaizerio ir ABS, sake turi vestis iskarto. Sekanti ryta uzsivedineju - 0 pasikeitimu. Nuvaziuoju profilaktiskai pasikeiciu kuro filtra ir nuvarau atgal, sakau wtf?Palieku ir pasakau kad gali laikyti auto kiek nori, tik, kad tik rastu gedima. Atsakymas - pas jus akumuliatorius per silpnas (galvoju - as zinau kad jis per silpnas, bet paskutine ziema prie -27 su juo uzsivesdavo be problemu is puses apsisukimu) vadybininkui ta ir pasakau. Tada galvoju gal visdelto akumas pasibaige. Nuvaziuoju i akumuliatoriu meistra sakau patikrinkite ar laiko apkrova - sumoku 5 lt uz tai, ka as ir numaniau, akumas geras. Taigi, gal galite man pasakyti kur ieskoti slieku? Ty temp davikliai, "patsosas" ir etc... Ar siaip turite kokiu minciu?
O pakaitinimo zvakes patikrinaiBambukaz rašėCOLONok pasitikrinsim skystimpegas rašėCOLONTai pabandyk tą temperatūros daviklį pasikeist, bet prieš tai patikrink ar antifrizo pakankamai yra.bet kiek atsimenu tai normos ribose.. o siaip logiskai galvojant, jeigu saltas variklis tai koks skirtumas kiek ausinimo skyscio
lembda zondas atkrenta nes diagnostika parode kad viskas ok, ta prasme CO normalus.. laisvos eigos voztuvas kiek atsimenu yra kartu su droselio sklende.. tai as ja jau issiploviau..brudelis rašėCOLONgali buti lemdo zondas ir laisvu apsuku sklende, automatine ji