Priejimas toks... prastokas

Kai pirkau maciau kad tikrai plyshusi priekine apatine ir vairuotojo virshutine pagalves, jas pasikeiciau ish karto, kadangi neesu priesh tai susidures su mitsais nzn kiek turi judeti variklis esant geroms pagalvems, pagal mano ex-efke dar perdaug truputi lyg laisvumo yra tai sakiau ir tas pazhiuret reikia, bet kad va kaip baigesi - 5 valandos darbo ir tesugebejau ivertinti vienos pagalves bukle, kaip bebutu ji buvo geraZEX rašėCOLONKeiti dalis kapitaliai
ja ash truputi pamishes, efkei sugebejau dvi greiciu dezhes uzhlenkti per du menesius, viena netycia kita per slaloma persistengiauzixelis rašėCOLONProXas mana trodo biski toks isprotejes geraja prasmeis tikro tai zaviuosi: keiciau ta keiciau ana, pats ta susitvarkiau, nu cool
hmm ta balki jau buvau nuemes priekinei apatinei pagalvei pakeisti, kazhkaip nepastebejau kad jis maishytu priejima prie galines, o gal klystuzemius rašėCOLONjei dar tos pagalves nepakeitei tai reikia atsukt apatine balke po varikliu nes kitaip neprieisi, pats bandziau du raktus sulauziau ta balke atsukinedamas, nafik, servizan nuvariau tai su pneumatika atsuke, bet viska ant keltuvo reik daryt ir paremt varikli nes po to atgal neidesi pagalviu nebent rankom kilstelsi varikli
ar pasikeitei tu ta pagalve? manau pas mane ji bus ishvis nutrukus. priekine ir virshutine shonine neseniai pakeistos. dabar pradedant vazhiuojat auto stipriai kratos. manau tai bus del shitos pagalves. jei keitei tai sakyk kaip prieimas. dekuj!ProXas rašėCOLONhmm ta balki jau buvau nuemes priekinei apatinei pagalvei pakeisti, kazhkaip nepastebejau kad jis maishytu priejima prie galines, o gal klystuzemius rašėCOLONjei dar tos pagalves nepakeitei tai reikia atsukt apatine balke po varikliu nes kitaip neprieisi, pats bandziau du raktus sulauziau ta balke atsukinedamas, nafik, servizan nuvariau tai su pneumatika atsuke, bet viska ant keltuvo reik daryt ir paremt varikli nes po to atgal neidesi pagalviu nebent rankom kilstelsi varikliNa reikes apzhiuret...
siaip labai paprasta varikli "pakelti" tiesiog pakeli mashina su domkratu po norima variklio dalimi pakishi lentu ir truputi nuleidi vel mashina - variklis sedi minkshtai o aukshti gali reguliuoti kiek nori