Lancer 94 1.6 kai dregna trukcioje kai ikaista uzgesta
Lancer 94 1.6 kai dregna trukcioje kai ikaista uzgesta
Problema kuria noriu isprest jau sestadieni, ruosiuos pirkti zvaklaidziu ir zvakiu komplekta, tikiuosi, kad tai kibirksties problema, nes jau blin kai biesina mano Lanceriukas kai dregna spaudi gaza ir visa masina purtos ir netraukia, cia buvo pirma problema kuri atsirado, o po keliu dienu isvis, kol saltas variklis apsukos kaip ir turi buti apie 1500, o kai pasiekia reikiam temperatura vaziuojant ir ismetus i laisva begi apsukos krenta iki 100 ir uzgesta. Beje pries kelias dienas turejau nuotyki, kai traukiau is magiuko fiska, atsijunge netycia matinimo laidas 12v ir uztrumpino salono apsvietima ir centrinis biski kvailioja, ar sie keli dalykai gali buti susije, ir ar man verta sestadieni pirkt zvakes ir zvaklaidzius ar jie sutvarkys problema del traukimo ir gal del apsuku?
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
em, visu pirma pasitikrint zvaklaidziu varzha kokia autoservise, pacias zvakes. Poto dar buna, toks bajeris, kaip uzhsikimshes katalizatorius, tai panashus simptomai. p.s. man taip buwo
na, o poto jei klaipedoj yra kur, tai statyk ant kompo, gal ka rasi 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
- RaNdOm_HeRo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 114
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 07, 03:00
- MiestasCOLON Jonava/Kaunas
Pas mane panasi problema: Kol gerai neisiles variklis trukcioja ant zemesniu apsuku. Taip pat kazkodel pradejo ant aukstu apsuku (kazkur nuo 5000 rpm) netraukt. Toks jausmas kad jau butu dugnas, masina trukciot pradeda ir labai letai apsukas toliau rinkt. Anksciau iki redline lengvai traukdavo. Gal kas turi minciu

AR 145
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Kuro filtra nors karta keitei?
RaNdOm_HeRo rašėCOLONPas mane panasi problema: Kol gerai neisiles variklis trukcioja ant zemesniu apsuku. Taip pat kazkodel pradejo ant aukstu apsuku (kazkur nuo 5000 rpm) netraukt. Toks jausmas kad jau butu dugnas, masina trukciot pradeda ir labai letai apsukas toliau rinkt. Anksciau iki redline lengvai traukdavo. Gal kas turi minciu![]()
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
su tais kur ofiltrais tai isvis buna zmones datraukia iki to kad tik spusteli ir uzgesta isvis masina, taip kad prasicekint reiktu sita reikalamarius rašėCOLONKuro filtra nors karta keitei?
RaNdOm_HeRo rašėCOLONPas mane panasi problema: Kol gerai neisiles variklis trukcioja ant zemesniu apsuku. Taip pat kazkodel pradejo ant aukstu apsuku (kazkur nuo 5000 rpm) netraukt. Toks jausmas kad jau butu dugnas, masina trukciot pradeda ir labai letai apsukas toliau rinkt. Anksciau iki redline lengvai traukdavo. Gal kas turi minciu![]()

- RaNdOm_HeRo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 114
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai nieko ten sudetingi pac viska gali pasidaryt, jei tik supranti apie ka snekamaRaNdOm_HeRo rašėCOLONGerai kai jus suprantat biski apie masinasAs tai nieko neishmanau
Bet lyg nuo masinos pirkimo nebuvo keistas.

max 7 min uzims

- RaNdOm_HeRo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 114
Butu mano nuosava masina tai aisku pabandyciau pasikrapstyt ir nebijociau, kad ka pridarysiu, nes tai butu mano masinaMatosas rašėCOLONtai nieko ten sudetingi pac viska gali pasidaryt, jei tik supranti apie ka snekamaRaNdOm_HeRo rašėCOLONGerai kai jus suprantat biski apie masinasAs tai nieko neishmanau
, zodziu tas filtras koki 12-15 lt kainuoja , paimi atsuki tvirtinimus , sena isimi, nauja idedi uzsuki sutvirtinimus kad benzo neleistu ir darbas baigtas
![]()
max 7 min uzims

AR 145
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
na pvz mano auto coltas 1.8 kuro filtras kainuoja ~65ltMatosas rašėCOLONtai nieko ten sudetingi pac viska gali pasidaryt, jei tik supranti apie ka snekamaRaNdOm_HeRo rašėCOLONGerai kai jus suprantat biski apie masinasAs tai nieko neishmanau
, zodziu tas filtras koki 12-15 lt kainuoja , paimi atsuki tvirtinimus , sena isimi, nauja idedi uzsuki sutvirtinimus kad benzo neleistu ir darbas baigtas
![]()
max 7 min uzims

citramonas kupinis.
- RaNdOm_HeRo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 114
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Hmm nu pas mane dabar panashiai prie zhemu apsuku ima bishki purtytis ir ozhiuotis, netraukt, paskui dar jei laikai uzhmynes pradeda griebt ir greitet normaliai....
Tai sakai Drumbash, kad katalizatorius uzhsikimshes? Bet tada kaip tik turetu prie aukshtu apsuku sunkiau varikliui but? Juk prie zhemu ne kazhkiek ten to ishmetimo pralaidumo ir reik?
Tai sakai Drumbash, kad katalizatorius uzhsikimshes? Bet tada kaip tik turetu prie aukshtu apsuku sunkiau varikliui but? Juk prie zhemu ne kazhkiek ten to ishmetimo pralaidumo ir reik?
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
1.8 ir 1.6 skirtuma jauti?Drumbash rašėCOLONna pvz mano auto coltas 1.8 kuro filtras kainuoja ~65ltMatosas rašėCOLON tai nieko ten sudetingi pac viska gali pasidaryt, jei tik supranti apie ka snekama, zodziu tas filtras koki 12-15 lt kainuoja , paimi atsuki tvirtinimus , sena isimi, nauja idedi uzsuki sutvirtinimus kad benzo neleistu ir darbas baigtas
![]()
max 7 min uzimsTaip, kad nusiteik ir lita viena kita ishleist ir pasikrapshyt, nes priejimo tikrai nera
beje filtru visokiu buna
mano 200niui tai isvis kokia 80 gal kainavo
bet tai cia paprastas atmosferikas tai tikrai nereiks tokiu babkiu